Vintage Pic: Τζένη Καρέζη & Κώστας Καζάκος στην βάφτιση του γιού τους – Νόνα η κορυφαία ηθοποιός, Κατίνα Παξινού (φωτό)

Το πιο αγαπημένο ζευγάρι του παλιού ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου.

Μία υπέροχη vintage φωτογραφία ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσα από τον λογαριασμό της Έλενας Μακρή, elenasdiary_blog.

Η θρυλική ηθοποιός Τζένη Καρέζη και ο αείμνηστος Κώστας Καζάκος με τον γιο τους Κωνσταντίνο, την ημέρα της βάπτισης του.

Πλάι τους η νονά του μικρού την συγκλονιστική ηθοποιό Κατίνα Παξινού.

Δίπλα στην Τζένη Καρέζη φαίνεται η μητέρα της, η κυρία Θεώνη να κοιτά με τρυφερότητα το πρώτο της εγγόνι.

«‘Ηταν πολύ καλή μάνα. Παρόλο που έτρεχε συνεχώς, πάντα έβρισκε χρόνο για μένα» έχει πει ο Κωνσταντίνος Καζάκος για την αξέχαστη πρωταγωνίστρια: «Η μαμά μου ήταν πολύ τρυφερή, είχε ισορροπία, δεν με είχε κακομάθει ούτε καλομάθει, ήμουν τόσο όσο. Ήμουν η αδυναμία της η μεγάλη. Ήμουν ένα πολύ τυχερό παιδάκι, είχα δύο υπέροχους γονείς. Και η μάνα μου και ο πατέρας μου ήταν καταπληκτικοί γονείς. Πάντα έβρισκαν ώρα για μένα, να περνάμε ποιοτικό χρόνο μαζί και άμα δεν έβρισκαν ώρα πήγαινα εγώ μαζί τους. 

Ήμουν 23 ετών όταν έφυγε η μητέρα μου. Δύσκολη εποχή. Διαλύθηκε το ροζ συννεφάκι ξαφνικά. Ήμουν ένας άνθρωπος μέχρι τότε προστατευμένος από τη ζωή. Μπήκαν τότε κάποια τείχη προστασίας».

Για την ιστορία, το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1966 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Κοντσέρτο για πολυβόλα» του Ντίνου Δημόπουλου, παραγωγής Φίνος Φιλμ.

Ερωτεύτηκαν παράφορα!

Η σχέση επισημοποιήθηκε στις 5 Αυγούστου 1968, με το γάμο τους να τελείται παρουσία λίγων και αγαπημένων ανθρώπων τους. 

Image

Διαβάστε ακόμα: Vintage Pic: Young & Beautiful! Η Τζένη Καρέζη, Αλέκος Αλεξανδράκης & Κώστας Βουτσάς κάνουν διάλειμμα για τσιγάρο - Πόσο ταλέντο χωράει σε μία φωτογραφία; (φωτό)

Image

twitter

Η ζωή της άλλαξε και άνοιγε μπροστά της ένα νέο κεφάλαιο, που την έκανε να νιώθει σύμφωνα και με δικές της δηλώσεις ολοκληρωμένη. 

Τον επόμενο χρόνο (25 Απριλίου 1969) η Τζένη Καρέζη και ο Κώστας Καζάκος απέκτησαν ένα γιο, τον Κωνσταντίνο Καζάκο, που μετέπειτα ακολούθησε επίσης την υποκριτική. Η Καρέζη και ο Καζάκος παρέμειναν μαζί ως τον πρόωρο θάνατο της το 1992.

Διαβάστε ακόμα: Vintage pic: Όταν ο Σταύρος Νιάρχος βρέθηκε στο γάμο της Τζένης Καρέζη στη Φιλοθέη - 500 καλεσμένοι & 5.000 άτομα στο σημείο!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ