Η Brooke Shields γιορτάζει 23 χρόνια γάμου - Ερωτευμένη παρά ποτέ με τον γοητευτικό Chris Henchy (φωτό)

Η τρυφερή ανάρτηση στο instagram 

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή (26/5) ημέρα για την Brooke Shields, καθώς συμπλήρωσε 23 χρόνια κοινού βίου με τον αγαπημένο της, Chris Henchy.

Η δημοφιλής ηθοποιός μοιράστηκε με τους 2 εκατομμύρια ακολούθους της κάποια throwback στιγμιότυπα από την ξεχωριστή αυτή στιγμή της ζωής της.

Τη βλέπουμε ντυμένη νυφούλα αλλά και μετέπειτα σε τρυφερές στιγμές με τον σύζυγο της.

"Σήμερα συμπληρώνονται 23 χρόνια γάμου με την αγάπη της ζωής μου 🤍 ακόμα ζαλίζομαι που είμαι κολλημένη μαζί σου, Henchy!", σημείωσε με γλυκά λόγια στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Αμέσως, τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή με τον κόσμο να της εύχεται για την επέτειο της.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Shields έχει παντρευτεί δύο φορές.

Από το 1997 έως το 1999, ήταν παντρεμένη με τον τενίστα Αντρέ Αγκάσι.

Μετά το διαζύγιό της με τον Αγκάσι, παντρεύτηκε τον τηλεοπτικό συγγραφέα Chris Henchy το 2001, αφού γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων το 1999.

Μαζί έχουν δύο κόρες, την Rowan Francis Henchy, γεννημένη στις 15 Μαΐου 2003, και την Grier Hammond Henchy, γεννημένη στις 18 Απριλίου 2006.

Από το 2012, ζουν στο Greenwich Village, στη Νέα Υόρκη.

Συχνά η Brooke Shields δημοσιεύει οικογενειακές φωτογραφίες, που δείχνουν το πόσο δεμένοι και αγαπημένοι είναι μεταξύ τους.

Διαβάστε ακόμη: Η Brooke Shields ποζάρει με την κόρη της, Grier Henchy - Με απίθανη τουαλέτα η μαμά, ιδιαίτερο κοστούμι για την 17χρονη καλλονή (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Μεγάλωσε και έγινε καλλονή η 17χρονη κόρη της Μπρουκ Σιλντς - Συναγωνίζεται την περήφανη μητέρα της (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ