Νέο site: ''tosconto.gr'' εκτυπώνεις το κουπόνι και κερδίζεις την έκπτωσή σου!!

''Ακόμα κι ένας Φιλανδός μπορεί να αγοράσει έυκολα και γρήγορα Ελληνικά ντολμαδάκια!!! '' μας λέει ο  υπεύθυνος του site Νίκος Πετρόπουλος Είναι αρχή μας να βοηθούμε τις νέες επιχειρηματικές ιδέες, ώστε απο την πλευρά μας να συμβάλουμε και εμείς στην ανάπτυξη της χώρας. Σε αυτό το πλαίσιο, συνομιλούμε με τον κο Νίκο Πετρόπουλος, από την εταιρεία Servicenet, υπεύθυνο του νέου site Tosconto.gr.

''Ακόμα κι ένας Φιλανδός μπορεί να αγοράσει έυκολα και γρήγορα Ελληνικά ντολμαδάκια!!! '' μας λέει ο  υπεύθυνος του site Νίκος Πετρόπουλος

Είναι αρχή μας να βοηθούμε τις νέες επιχειρηματικές ιδέες, ώστε απο την πλευρά μας να συμβάλουμε και εμείς στην ανάπτυξη της χώρας. Σε αυτό το πλαίσιο, συνομιλούμε με τον κο Νίκο Πετρόπουλος, από την εταιρεία Servicenet, υπεύθυνο του νέου site Tosconto.gr.

Πείτε μας για το site.

Το www.tosconto.gr είναι μία ιδέα που πρόσφατα έχουμε ξεκινήσει την υλοποίησή της. Αφορά τη δυνατότητα που πρέπει να έχουν οι καταναλωτές, για πρόσβαση σε ποιοτικά προϊόντα, με το μεγαλύτερο δυνατό όφελος.

Ποιοί είναι οι στόχοι σας;

Αρχικός στόχος είναι το να φέρουμε πιό κοντά τον καταναλωτή με το εμπόριο και τον παραγωγό. Ώστε και ο παραγωγός του προϊόντος να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του καταναλωτή και  έμπορος να μπορεί να παίξει το δικό του μεταπρατικό ρόλο. Από αυτή την συνεργασία, ωφελημένοι είναι όλοι.

Νομίζω ότι ο παραγωγός αν δεν είναι πρωτογενής η  προώθηση , ωφελείται μόνον μέσα από την αύξηση της ζήτησης. Ο πραγματικά κερδισμένος είναι ο καταναλωτής και ο έμπορος.

 Το σημαντικότερο είναι ότι όλες αυτές οι προσπάθειες αποσκοπούν στην βελτίωση ταχύτητας της αδράνειας εξομάλυνσης των τιμών στη αγορά.

Έχουμε ανάγκη αυτή την εξομάλυνση χωρίς να θιγούν οι οργανισμοί και τα σχήματα που ήδη δραστηριοποιούνται και απασχολούν προσωπικό. Το  www.tosconto.gr   θα βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

 Οι επόμενοι στόχοι σας;

 Υπάρχουν δύο στόχοι. Η σε βάθος διείσδυση στην Ελλάδα και η γεωγραφική επέκταση στο εξωτερικό. Υπάρχουν πολλά projects, αλλά λόγω και της κατάστασης στην χώρα μας από πλευράς χρηματοδότησης, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να βαδίζουμε με σταθερά βήματα. 

 Πως ωφελείται ο καταναλωτής;

 Πολύ απλά, σε μας δεν αγοράζει κουπόνια, απλά βρίσκει την προσφορά που τον ενδιαφέρει και απολαμβάνει την αγορά με την αντίστοιχη έκπτωση.

 Πως ωφελείται το εμπόριο και η βιομηχανία;

 Εμείς λειτουργούμε σαν εργαλείο προώθησης πραγματικών προσφορών. Αυτό βοηθά και το εμπόριο, διότι είναι ένα επιπλέον εργαλείο marketing.

 Πείτε μας και για το “Its Greek to me”

 Είναι μία προσπάθεια που τώρα ξεκινά, με στόχο την προώθηση Ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό. Σκεφθείτε κάποιος στην Φινλανδία, να θέλει να αγοράσει κάποιο Ελληνικό προϊόν, πχ ντολμαδάκια σε κονσέρβα. Μπαίνοντας στο http://tosconto.gr/its-greek-to-me-greek-products-abroad/ θα μπορέσει να βρεί τα σημεία πώλησης. 

 Είμαστε πολύ ευαίσθητοι στο θέμα της προώθησης ποιοτικών Ελληνικών προϊόντων, γιατί πιστεύουμε ότι μόνο η εξωστρέφεια θα αποτελέσει λύση για την οικονομία της χώρας μας.

 Πείτε μας για εσάς τί είναι το διαδίκτυο.

To internet αυτή τη στιγμή είναι ένα απλά ανατροφοδοτούμενο μέσο. Όλοι οι ασχολούμενοι με το διαδίκτυο σαν τέτοιο θα πρέπει να το θεωρούν. Προς Θεού, να μην καταλήξουμε να είναι το μέσο, ο σκοπός. 

 Και για τα social media.

 Tείνουν να γίνουν ένα  internet μέσα στο internet. Σαν τέτοιο, τα χρησιμοποιούμε και εμείς. Ειδικά στο Facebook, όπου μπορεί κανείς να μας ακολουθήσει από την σελίδα www.facebook.com/tosconto.

www.tosconto.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ