Ντοκουμέντο: Η στιγμή της φονικής έκρηξης στο Χάρλεμ και της κατάρρευσης των κτηρίων-Θυμίζει έντονα 11η Σεπτεμβρίου (βίντεο)

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε το βίντεο, το οποίο έχει καταγράψει καρέ-καρέ τη στιγμή της αιματηρής έκρηξης στο Χάρλεμ, στη Νέα Υόρκη, όπου έχασαν τη ζωή τους οκτώ άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας Έλληνας.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε το βίντεο, το οποίο έχει καταγράψει καρέ-καρέ τη στιγμή της αιματηρής έκρηξης στο Χάρλεμ, στη Νέα Υόρκη, όπου έχασαν τη ζωή τους οκτώ άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας Ελληνας.



Πρόκειται για ένα ντοκουμέντο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας της περιοχής και προβλήθηκαν από τον τηλεοπτικό σταθμό CBS

Οπως αναφέρει η New York Post, στο βίντεο φαίνεται η ηρεμία που επικρατεί πριν από την τραγωδία, ενώ στη συνέχεια ακούγεται μία δυνατή έκρηξη. Ενας άνδρας που περνούσε από το σημείο φαίνεται να προσπαθεί να προστατευθεί από τα συντρίμμια που εκτοξεύονται. Σύμφωνα με τα ξένα πρακτορεία ειδήσεων η έκρηξη, η οποία προκάλεσε την κατάρρευση δύο κτιρίων οφείλεται σε αέριο. Ωστόσο, περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν οι έρευνες των Αρχών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ