Απίστευτο - Τι γίνεται όταν μια ξανθιά κοπέλα περπατά στο πανεπιστήμιο του Καΐρου φορώντας ένα ροζ τοπ και ένα εφαρμοστό τζιν παντελόνι; (βίντεο)

Φοιτητές του πανεπιστημίου του Καΐρου παρενοχλούν σεξουαλικά μια φοιτήτρια καθώς περπατά στους διαδρόμους στο Πανεπιστήμιο του Πρωτεύουσας της Αιγύπτου.

Φοιτητές του πανεπιστημίου του Καΐρου παρενοχλούν σεξουαλικά μια φοιτήτρια καθώς περπατά στους διαδρόμους στο Πανεπιστήμιο του Πρωτεύουσας της Αιγύπτου.


Η νεαρή φορά ένα ροζ τοπ και ένα εφαρμοστό τζιν παντελόνι, η νεαρή γυναίκα γίνεται αποδέκτης σφυριγμάτων και προσβλητικών σχολίων, καθώς περπατάει ανάμεσα σε μια μεγάλη ομάδα αντρών, που την ακολουθεί και συνεχώς αυξάνεται, γράφει η dailymail.co.uk

Οι φύλακες του Πανεπιστημίου την συνοδεύουν εκτός των εγκαταστάσεων, ενώ αργότερα η ίδια κρύφτηκε σε μια τουαλέτα προκειμένου να ξεφύγει από την ομάδα, που  προσπαθούσε να της αφαιρέσει τα ρούχα της.

Ο κοσμήτορας της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Καΐρου, Gaber Nasser, κατηγόρησε την κοπέλα λέγοντας ότι τα ρούχα της ήταν "αντισυμβατικά". Όπως είπε στο αιγυπτιακό κανάλι ONTV: "Αυτό το κορίτσι μπήκε στο πανεπιστήμιο φορώντας ένα abaya (έναν χαλαρό μανδύα) και στη συνέχεια εμφανίστηκε με αυτά τα ρούχα και προκάλεσε - αλλά αυτό δεν δικαιολογεί καθόλου το περιστατικό".

Το 99% των γυναικών στην Αίγυπτο έχουν υποστεί κάποια μορφή παρενόχλησης, σύμφωνα με μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε το 2013 από τον ΟΗΕ.

Οι Αιγύπτιες παρενοχλούνται ανεξάρτητα αν είναι ντυμένες με συντηρητικά ισλαμικά πέπλα ή ρούχα Δυτικού τύπου.


What happens when a blonde girl walks through... από stefanelonikitelo

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ