Ε όχι κι έτσι! Η Κέιτ πειράζει τον πρίγκιπα της Γουίλιαμ και προτείνει να φτιάξει περουκίνι από Αυστραλιανό μαλλί για να κρύψει την αρχόμενη φαλακρίτσα του - Νέες φωτό κάνουν το γύρο του κόσμο!

Στην Αυστραλία βρέθηκαν ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Δούκισσα του Κέμπριτζ προκειμένουν να παρακολουθήσουν το Πασχαλινό φεστιβάλ του Σίδνεϊ.  Με ένα λευκό δαντελένιο φόρεμα, η Κέιτ Μίντλετον, διασκέδασε παίζοντας με τα αρνιά και πείραζε τον πρίγκιπα για την αραίωση των μαλλιών του.

Στην Αυστραλία βρέθηκαν ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Δούκισσα του Κέμπριτζ προκειμένουν να παρακολουθήσουν το Πασχαλινό φεστιβάλ του Σίδνεϊ. Με ένα λευκό δαντελένιο φόρεμα Αυστραλιανού σχεδιαστή, η Κέιτ Μίντλετον, διασκέδασε παίζοντας με τα αρνιά και πείραζε τον πρίγκιπα για την αραίωση των μαλλιών του.


Χιλιάδες φανς συγκεντρώθηκαν για να τους υποδεχθούν με δώρα

Το ζεύγος παρακολούθησε το κούρεμα των αρνιών και μάλιστα η Δούκισσα πείραζε τον σύζυγό της για την αυξανόμενη φαλάκρα του προτείνοντας του να φορέσει μία περούκα από μαλλί αλπάκα.



Το υπέροχο κριάρι υποκλίθηκε στο πριγκηπικό ζεύγος!!

Καθώς χάζευαν την τεράστια έκθεση προϊόντων Αυστραλιανής προέλευσης, ένας από τους εκθέτες, ο 67χρονος Λιν Κρεζάν, έδειξε στο ζεύγος μία τούφα από μαλλί αλπάκα που είχε παρόμοια απόχρωση με τα μαλλιά του πρίγκιπα και η Κέιτ Μίντλετον δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα γέλια της, προτείνοντας του να το χρησιμοποιήσει για περούκα.









Ωραίος και ο Γουίλιαμ με το μπλε κοστούμι του αλλά η χαριτωμένη καλοντυμένη και κυρίως χαλαρή και μόνιμα χαρούμενη πριγκήπισα κερδίζει τις εντυπώσεις




Το θαυμάσιο λευκό  φουστάνι της Κειτ αγοράσθηκε απο Αυστραλιανή σχεδιάστρια Zimmermann που είχε βάλει και η Νάομι Γουότς με λιγότερη επιτυχία όμως!

Περισσότερες φωτό και βίντεο πατήστε εδώ - dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ