Πίσω από την πανέμορφη Irina Shayk κρύβεται πάντα ένας... Ronaldo - Και μάλιστα, όπως τον γέννησε η μητέρα του!!! (φωτό)

Το καλοκαίρι έρχεται, οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και η Vogue δε θα μπορούσε να μείνει εκτός κλίματος. Έτσι, η Ισπανική έκδοση αποφάσισε να φιλοξενήσει τον Ιούνιο ένα πανέμορφο ζευγάρι στις σελίδες του σε πόζες που δε γίνεται να μη συζητηθούν.



Το εξώφυλλο δίνει το στίγμα, καθώς ο Ronaldo στέκεται ολόγυμνος (ναι είναι ολόγυμνος) πίσω από την κοπέλα του, Irina Shayk, η οποία ωστόσο είναι σεμνά ντυμένη, αλλά το πάει για κεφαλοκλείδωμα στον αγαπημένο της όπως τη βλέπουμε και μας βλέπει προειδοποιώντας "μην πλησιάζετε".



Ξεφυλλίζοντας το περιοδικό, με τη βοήθεια των φωτογραφιών μου μοιράστηκε ο 29χρονος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, βλέπουμε το ζευγάρι να ποζάρει στο πάτωμα αισθησιακά, καθώς επίσης και απλά λιτά και απέριττα μόνο με εσώρουχα για τον Mario Testino.



Αν σκεφτούμε ότι οι δυο τους παίρνουν σκυτάλη από το πολυσυζητημένο "νυφικό" εξώφυλλο Kanye West - Kim Kardashian αλλά και το ότι τον Μάιο έκλεισαν 4 χρόνια μαζί, δε θα μας εκπλήξει να μάθουμε για επισημοποίηση της σχέσης τους σύντομα...

Άλλωστε o Ronaldo τον Ιανουάριο είχε αποκαλέσει "σύζυγο" του το 28χρονο τοπ μόντελ, αφήνοντας υπόνοιες ότι οι δυό τους έχουν ήδη παντρευτεί και εμείς δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ