Η Ναταλία Δραγούμη αποκαλύπτει τον άγριο ξυλοδαρμό της στο Παρίσι από τρεις άντρες!

Ένα άσχημο περιστατικό που έχει χαραχτεί στη μνήμη της Ναταλίας Δραγούμη μέχρι σήμερα. Ο ξυλοδαρμός της σε δρόμο του Παρισιού.

Ένα άσχημο περιστατικό που έχει χαραχτεί στη μνήμη της Ναταλίας Δραγούμη μέχρι σήμερα. Ο ξυλοδαρμός της σε δρόμο του Παρισιού.
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό "You" η ηθοποιός αποκάλυψε ότι δέχτηκε επίθεση σε ηλικία 20 ετών όταν σπούδαζε στη Γαλλία.



"Το λάθος μου ήταν μια χειρονομία. Ήμουν με το ποδήλατό μου, ένα αυτοκίνητο παραβίασε το STOP και παραλίγο να πέσει πάνω μου. Έκανα λοιπόν μια όχι και τόσο ευγενική χειρονομία χωρίς να δω ποιοι ήταν μέσα. Τότε σταμάτησε το αυτοκίνητο και βγήκαν τρεις έγχρωμοι με πολύ άγριες διαθέσεις, οι οποίοι άρχισαν να με βρίζουν και να με κλωτσάνε στη μέση του δρόμου. Κανείς δεν αντέδρασε και δεν ήρθε να με βοηθήσει. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκα", αποκάλυψε.

Πλέον, η Ναταλία Δραγούμη είναι μητέρα δύο παιδιών και σύζυγος. Η ηθοποιός μίλησε για το μυστικό που κρατά το γάμο της "ζωντανό" μετά από 12 χρόνια. "Θεωρώ πολύ σημαντικό σε ένα ζευγάρι να υπάρχει αυτό το συστατικό για να προχωρήσει ένας γάμος".

Παραδέχτηκε, ωστόσο, ότι κατά περιόδους ο γάμος της έχει περάσει κρίση, κυρίως όταν λείπει από το σπίτι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. "Όπως όλα τα ζευγάρια η σχέση τους περνά κρίση κατά περιόδους. Αυτό συμβαίνει όταν λείπω πολύ καιρό από το σπίτι και δεν είμαστε μαζί. Όταν όμως ξαναβρισκόμαστε, είμαστε μες την καλή χαρά".

Η Ναταλία δε δίστασε να παραδεχτεί ότι έχει μόνιμα ενοχές που δεν βλέπει όσο θα ήθελε τα παιδιά της. "Μόνιμα έχω ενοχές για τα παιδιά μου. Από θέμα διαπαιδαγώγησης και παιδείας έχουμε προσπαθήσει πολύ και εγώ και ο άνδρας μου ο Έντι, ο οποίος είναι πιο καλός σε αυτά. Πάντως νομίζω ότι τα έχουμε καταφέρει μια χαρά. Έχουν αγωγή, είναι ευγενικά παιδιά. Αλλά η μεγαλύτερή μου ενοχή είναι ότι τους λείπω πολύ και όταν μεγαλώσουν δε θα θέλουν να είναι με τη μαμά και τον μπαμπά και δεν επιθυμώ με τίποτα να χάσω αυτά τα χρόνια που είμαι μαζί τους. Δε μου μένει πολύς καιρός, μεγαλώνουν".

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα δικά της παιδικά-εφηβικά χρόνια και στην οικογένειά της τα μέλη της οποίας έκαναν ψυχανάλυση. Όλα. "Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που έκαναν όλοι ψυχανάλυση! Έτσι όταν ένιωθα μέσα μου ότι κάτι με 'τρώει' αυτό ήταν η εύκολη λύση. Σήμερα δεν θα μπορούσα να το κάνω. Όταν έχεις παιδιά, οικογένεια και δουλειά, δεν προλαβαίνεις να 'χαϊδευτείς' όπως στα 25 σου".

 Η μεγαλύτερή μου ενοχή είναι ότι τους λείπω πολύ και όταν μεγαλώσουν δε θα θέλουν να είναι με τη μαμά και τον μπαμπά και δεν επιθυμώ με τίποτα να χάσω αυτά τα χρόνια που είμαι μαζί τους  
Τέλος, αναφέρθηκε και στην εκπομπή της "Μ.Α.Μ" που προβάλλεται στον Alpha και με θέμα τη μαγειρική. "Ήταν κάτι που ήθελα πολύ καιρό, απλώς μου πήρε χρόνο μέχρι να γίνει πραγματικότητα. Σίγουρα ένα έναυσμα ήταν το βιβλίο μαγειρικής που έχω βγάλει με εντελώς 'σπιτίσιες' συνταγές. Μου αρέσει πολύ το concept της εκπομπής, η συζήτηση με διάσημους καλεσμένους και φίλους που μιλάμε για τα παιδικά τους χρόνια, πάντα με άξονα τις αναμνήσεις τους σε σχέση με τις γεύσεις και συνταγές της μαμάς τους. Στη συνέχεια μαγειρεύουν ένα πιάτο που τους θυμίζει την παιδική τους ηλικία και ο τρόπος παρουσίασης που κάνουν είναι διαφορετικός", κατέληξε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ