Σάντα Λουτσία, Μαυρίκιος, Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες, Κόστα Ρίκα: 10 εξωτικές αποδράσεις δίπλα στο κύμα για να δροσιστούμε! (φωτό)

Αυτή τη φορά προορισμός μας θα είναι η Καραϊβική και η λατινική Αμερική. Άγνωστα ή πολυφωτογραφημένα νησιά, resorts μέσα στη ζούγκλα ή πάνω στην ολόλευκη άμμο αποτελούν τα δικά μας ονειρεμένα καταφύγια. Ανακαλύψτε τα!

Αυτή τη φορά προορισμός μας θα είναι η Καραϊβική και η λατινική Αμερική. Άγνωστα ή πολυφωτογραφημένα νησιά, resorts μέσα στη ζούγκλα ή πάνω στην ολόλευκη άμμο αποτελούν τα δικά μας ονειρεμένα καταφύγια. Ανακαλύψτε τα!
 


Αγία Λουκία

Την έχουν αποκαλέσει “Η Ελένη των Δυτικών Ινδιών” αφού για αιώνες αποτελούσε αντικείμενο του πόθου για Γάλλους και Άγγλους. Το ίδιο το νησί μοιάζει με απάντηση στα υπόλοιπα νησιά της Καραϊβικής που καυχιούνται για τις παραλίες με τα κρυστάλλινα νερά αφού έχει και κάτι ακόμα: η ορεινή της ενδοχώρα είναι πνιγμένη στα τροπικά δάση που αποτελούν παράδεισο για τους λάτρεις της πεζοπορίας στα ηφαιστειογενή βουνά.



Πού να μείνετε: Το Jade Mountain έχει θέα στα βουνά και τον ωκεανό που κόβει την ανάσα, πισίνα υπερχείλισης περιτριγυρισμένη από αναμμένα κεράκια, ενιαίοι χώροι στα δωμάτια στα οποία λείπει εντελώς ο ένας τοίχος για να απολαμβάνετε την θέα μπροστά σας ακόμα και από το κρεβάτι (www.jademountainstlucia.com).

Τερκς & Κάικος

Σε ένα από τα πιο άγνωστα μέρη της Καραϊβικής θα ζήσετε την απόλυτη απομόνωση σε βίλες που αγγίζουν το νερό, θα κάνετε καταδύσεις σε κοραλλιογενείς υφάλους, θα παρατηρήσετε τις φάλαινες και θα χαλαρώσετε σε ατελείωτες χρυσαφένιες παραλίες. Πουθενά αλλού η αίσθηση του ναυαγού δεν συνδυάζεται με περισσότερη πολυτέλεια.



Πού να μείνετε: Στο exclusive Amanyara της πολυτελούς αλυσίδας Aman Resorts. Ξύλινες “καλύβες” με πισίνα, spa και ρομαντικό δείπνο δίπλα στο νερό συνθέτουν το γαλήνιο σκηνικό του (www.amanresorts.com/amanyara).

 Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες

Το νησιωτικό κράτος της Καραϊβικής αποτελείται από το νησί Άγιος Βικέντιος και τις 32 Γρεναδίνες. Ο Άγιος Βικέντιος ανακαλύφθηκε από τον Χριστόφορο Κολόμβο, στις 22 Ιανουαρίου του 1498, όταν γιόρταζε ο ομώνυμος άγιος των Καθολικών, από τον οποίο πήρε και το όνομά του.



Πού να μείνετε: Στο Petit St. Vincent σε ιδιωτικό νησάκι με μόλις 22 σουίτες δίπλα στον ωκεανό. Απόλυτη απομόνωση, παραδεισένιοι κήποι και spa μέσα στην πλούσια βλάστηση (www.petitstvincent.com).



Διαβάστε τη συνέχεια στο Arttravel.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ