Με το στόμα γεμάτο φιλιά Ολάντ, Σαρκοζί, Μιτεράν…

Επειδή τα νεύρα και η ψυχολογία μου έχουν γίνει μανταλάκια με όσα δυσάρεστα ζώ, διαβάζω, μαθαίνω και ακούω την τελευταία πενταετία αποφάσισα να γυρίσω σελίδα!Και με το που τη γύρισα να σου το λαβράκι!Γράφει η Μαρία Δεναξά

Επειδή τα νεύρα και η ψυχολογία μου έχουν γίνει μανταλάκια με όσα δυσάρεστα ζώ, διαβάζω, μαθαίνω και ακούω την τελευταία πενταετία αποφάσισα να γυρίσω σελίδα!
Και με το που τη γύρισα να σου το λαβράκι!

 Γραφει η Μαρία Δεναξά
Μιτεράν, Σιράκ, Σαρκοζί και Ολάντ, όλα τα καλά παιδιά μαζί, φωτογραφία στις πρωινές εφημερίδες της Δευτέρας σημαδεμένα απο ένα ανεξίτηλο φιλί που τους έχουν αφήσει σαρκώδη χείλη βαμμένα με κραγιόν στο χρώμα της πορφύρας …
Εδώ είμαστε!
Διαβάζω και τι μαθαίνω;
Οι εν λόγω διάσημοι κύριοι, που οι απιστίες τους έγραψαν και γράφουν ιστορία, έγιναν τα κεντρικά πρόσωπα διαφήμισης για την ιστοσελίδα ASHLEY MADISON που προωθεί τις εξωσυζυγικές σχέσεις και υπόσχεται πλήρη εχεμύθεια στην άλλη μεριά του Ατλαντικού και έφθασε τώρα και στη Γαλλία!


Όχι παίζουμε!
Εδώ η απιστία ανάγεται σε επιστήμη κι εμείς καθόμαστε στους καναπέδες και ασχολούμαστε με κάθε λογής κρίσεις οικονομικές, ψυχολογικές, υπαρξιακές, των σαράντα ..
Ροζ το χρώμα των ερωτικών σκανδάλων, ρόζ και το πλαίσιο της διαφήμισης με τους τέσσερις Γάλλους προέδρους και την πονηρή λεζάντα:
«Ποιο είναι το κοινό τους σημείο»; Κι η απάντηση;
«Θα έπρεπε να σκεφθούν την ASHLEY MADISON.com»!
Μα, φυσικά, τι άλλο George!
Και ποια είναι η ASHLEY MADISON.com;
Mια ιστοσελίδα όπου 16 εκατομύρια άπιστοι απ» όλο τον κόσμο καλύπτουν ή εμπλουτίζουν τις πομπές τους!
Το αλάτι και το πιπέρι παντρεμένων γυναικών και ανδρών που αποφάσισαν να γίνουν…γευσιγνώστες!
Βέβαια, η ιδέα στη χώρα της Μαρίας Αντουανέτας και του περπατημένου Ντομινίκ Στρος Καν δεν είναι παντελώς άγνωστη . Πρίν απο τρία χρόνια δημιουργήθηκε το site Gleeden που απαριθμεί σήμερα 1,4 εκατομύρια ατακτούληδες με ειδίκευση στις … περικοκλάδες!
Η ASHLEY MADISON.com, όμως, έχει τα πρωτεία! Όπως έκανε στη Μεγάλη Βρετανία με τον δήμαρχο του Λονδίνου Boris Johnson, τον Silvio Berlusconi (άχ ο Silvio!) στην Ιταλία ή τον Mitt Romney στις ΗΠΑ .
Ο δημιουργός του site, Noel Biderman, συνοδεύει κάθε νέο λανσάρισμα σε ξένη χώρα, με μια άγρια διαφημιστική καμπάνια με θύματα πολιτικούς – πρωταγωνιστές φλογερών εξωσυζυγικών ειδυλλίων .
Oh mon Dieu !
Όμως στη Γαλλία μπορεί να χτύπησαν … φλέβα στην κουλτούρα της ακολασίας αλλά θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους ότι οι πολιτικοί δεν αστειεύονται – όπως για παράδειγμα ο Νικολά Σαρκοζί που μήνυσε την αεροπορική εταιρία Ryanair επειδή χρησιμοποίησε φωτογραφία του με την Κάρλα όταν το ειδύλλιο ψηνόταν ακόμη …
Και πού να δείτε τι έχει να γίνει στο Βέλγιο ! Aύριο ξεκινά αντίστοιχη διαφημιστική εκστρατεία με τις φωτογραφίες του Βασιλιά Αλβέρτου ΙΙ του Βελγίου, του πρίγκιπα Καρόλου και του Μπίλ Κλίντον ..
Ε, ρε σπίτια που θα κλείσουν !
Πηγή:aixmi.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ