Story: H 11χρονη Lily έφτιαξε ένα επαναστατικό τρίποδο ποτήρι που δεν σπάει, για να πίνει ο παππούς της που έχει Parkinson

Βλέποντας τον ηλικιωμένο παππού της να υποφέρει από πάρκινσον και να μην μπορεί να απολαύσει το ρόφημα, τον χυμό του ή έστω το νερό του φυσιολογικά, η 11χρονη Lily Born, αποφάσισε να αναλάβει δράση!

Βλέποντας τον ηλικιωμένο παππού της να υποφέρει από πάρκινσον και να μην μπορεί να απολαύσει το ρόφημα, τον χυμό του ή έστω το νερό του φυσιολογικά, η 11χρονη Lily Born, αποφάσισε να αναλάβει δράση! Με την παιδική της φαντασία, σχεδίασε ένα ποτήρι από πολυπροπυλένιο (θερμοπλαστικό) το οποίο στηρίζεται σε τρία πόδια, χωρίς η βάση του να ακουμπά στο έδαφος, χαρίζοντάς του έτσι μεγάλα ισορροπία και σταθερότητα.



Αμέσως, η 11χρονη εφευρέτης «ανέβασε» την ιδέα της στην ιστοσελίδα για crowdfunding Kickstarter και μέσα σε λιγότερο από 30 μέρες, συγκέντρωσε περισσότερα από τα 6.000$ που χρειαζόταν για να ξεκινήσει την παρασκευή τους! Έτσι ξεκίνησε το πρακτικό «Kangaroo Cup», το οποίο «κερδίζει» ολοένα και περισσότερους φίλους καθώς έχει τρια πλεονεκτήματα:

  • Το Kangaroo Cup δεν ακουμπάει στο έπιπλο, αλλά χάρη στα 3 «πόδια» του αιωρείται από πάνω του κι έτσι δεν χρειάζονται σουβέρ.

No Coaster Needed! The legs keep the body elevated off of the table.


  • Το Kangaroo Cup εξοικονομεί χώρο από τα ντουλάπια ή τα ράφια σας, καθώς μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί το ένα μέσα στο άλλο!

Saves space! Despite having a handle, this cup can stack.

  • Το Kangaroo Cup είναι εξαιρετικά σταθερό και μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε δάπεδο χωρίς να πέσει ή να χυθεί το περιεχόμενό του.

Tip-proof! The three legged design makes for an incredibly stable base.


Πηγή: imagiroo.com, telegraph.co.uk


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ