Η κόρη του Bruce Willis, στηρίζοντας την εκστρατεία “Free Nipple” φοράει σε κοσμική εκδήλωση μια μάλλον προκλητική μπλούζα με 3 στήθη!

Έχει γίνει νέα φεμινιστική μόδα η στήριξη της ελεύθερης προβολής των γυναικείων θηλών, με πολλές celebrities να συμμετέχουν ένθερμα!

Έχει γίνει νέα φεμινιστική μόδα η στήριξη της ελεύθερης προβολής των γυναικείων θηλών, με πολλές celebrities να συμμετέχουν ένθερμα!






H αδερφή της Rumer, η Scout στηρίζει ενεργά την εκστρατεία βγαίνοντας στους δρόμους της Νέας Υόρκης, topless για ψώνια.


Πλέον και η Rumer Willis, έγινε μέλος του πρόσφατου φεμινιστικού κινήματος. Η νεαρή ηθοποιός εθεάθη στην εκδήλωση για τη συγκεκριμένη εκστρατεία “Free The Nipple Fundraising” στο Δυτικό Χόλυγουντ.



Η κόρη της Demi Moore και του Bruce Willis, θύμισε τη σκηνή από την ταινία “Ολική Επαναφορά”, φορώντας το μπλουζάκι με τα τρία στήθη! Η κίνηση έγινε για να στηρίξει με τον τρόπο της τη διαμάχη περί δημόσιων topless εμφανίσεων.



Ο λόγος είναι πως μέσω Instagram, πολλές γυναίκες έχουν υποστεί σεξιστική λογοκρισία για τις θηλές τους, με συνέπεια να διαγράφονται από το site κοινωνικής δικτύωσης. Εξ'ού και το κίνημα Free The Nipple.



Η 25χρονη έδειχνε ιδιαίτερα άνετη και χαρούμενη ποζάροντας για τους φωτογράφους.



Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ