Μάγεψε ο Μάριος Φραγκούλης το Ηρώδειο με κοινό του τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο αλλά και την Νατάσα Καραμανλή & Κ. Σημίτη! (φωτό)

Με μεγάλη επιτυχία δόθηκε στο κατάμεστο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, το ρεσιτάλ του διεθνούς φήμης Έλληνα τενόρου Μάριου Φραγκούλη.

Με μεγάλη επιτυχία δόθηκε στο κατάμεστο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, το ρεσιτάλ του διεθνούς φήμης Έλληνα τενόρου Μάριου Φραγκούλη.


Υπό την συνοδεία του σολίστ στο πιάνο, διάσημου Αμερικανού μουσικού Eugene Kohn, η σημαντική μουσική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου του Κέντρου Περιβαλλοντικής Υγείας του Ιδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών.

Μετά από σύντομο χαιρετισμό του Προέδρου του ΙΙΒΕΑΑ Καθηγητή –Ακαδημαϊκού κ. Γρηγορίου Σκαλκέα και παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερωνύμου, η Αυτού Θειοτάτη Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, Επίτιμος Πρόεδρος του Συνεδρίου, κήρυξε την έναρξή του.


Κατά την ομιλία του η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος συνεχάρη το Ίδρυμα και τον Πρόεδρο Καθηγητή- Ακαδημαϊκό κ. Γρηγόριο Σκαλκέα για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης με θέμα το Περιβάλλον και τον συσχετισμό αυτής με την πολιτισμική εκδήλωση. Παράλληλα, επεσήμανε ότι το «αληθές νόημα και περιεχόμενο της οικολογίας» έγκειται στην αρμονική συνύπαρξη του ανθρώπου με τη φύση και την ανάγκη σεβασμού προς το περιβάλλον.


Δείτε περισσότερα στο vipnews.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ