Να ζήσετε! Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος παντρεύτηκε την λεπτεπίλεπτη & κομψή Τζίνα Μοσχολιού - Δύο δημοσιογράφοι στο ίδιο σπίτι!

Ο δημοσιογράφος παντρεύτηκε πρόσφατα με πολιτικό γάμο την εκλεκτή της καρδιάς του, η οποία ακούει στο όνομα Τζίνα Μοσχολιού.

«Μέχρι πολύ πρόσφατα ζούσα την ευχαρίστηση της μίας βραδιάς. Όταν όμως γνωρίζεις το άλλο σου μισό, αλλάζεις. Κοντά στον γάμο δεν είχα φτάσει ποτέ. Αγαπώ όμως πολύ ένα κορίτσι, το οποίο γνωρίζω χρόνια, αλλά συναντηθήκαμε ερωτικά πρόσφατα. Θέλω να περάσω τη ζωή μου μαζί της», είχε δηλώσει πρόσφατα ο τηλεπαρουσιαστής Κωνσταντίνος Μπογδανος, ο οποίος κρατούσε μέχρι πρότινος μυστικό ότι αφορούσε την προσωπική του ζωή.



Σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά, ο δημοσιογράφος παντρεύτηκε πρόσφατα με πολιτικό γάμο την εκλεκτή της καρδιάς του, η οποία ακούει στο όνομα Τζίνα Μοσχολιού.

Είναι και εκείνη δημοσιογράφος και όπως είχε αποκαλύψει και ο ίδιος ο Μπογδάνος γνωρίζονταν αρκετά χρόνια, όμως πρόσφατα η σχέση τους άλλαξε επίπεδο και αποφάσισαν να είναι μαζί.

Περαιτέρω λεπτομέρειες για τον γάμο τους δεν έχουν γίνει γνωστές, όμως, σύμφωνα με την εφημερίδα, στενοί τους φίλοι υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι ετοιμάζει σύντομα και τον θρησκευτικό του γάμο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ