Περαία, Λεπτοκαρυά, Ασπροβάλτα, Ουρανούπολη, Κασσάνδρα Χαλκιδικής - Ιδού οι παραδεισένιες παραλίες της Θεσσαλονίκης που βρίσκονται κοντά στην πόλη και ήρθε η ώρα για μία βουτιά!

Η Θεσσαλονίκη έχει γύρω της μερικές σμαραγδένιες παραλίες, από τις ωραιότερες της Ελλάδας, με καταγάλανα νερά και ακόμα πιο καταπράσινη φύση. Οι επιλογές είναι πολλές, είτε από την μεριά της Χαλκιδικής, είτε από τη μεριά της Κατερίνης, είτε από τη μεριά της Καβάλας!


Περαία / Αγία Τριάδα
Σε απόσταση αναπνοής από τη Θεσσαλονίκη, η Περαία και η Αγία Τριάδα είναι ιδανικές για μπάνιο ακόμα και τις καθημερινές. Είναι μεγάλες και ρηχές παραλίες με άμμο, για αυτό έχουν και σχετικά ζεστά νερά. Υπάρχουν πολλά καταστήματα, καφετέριες, ταβέρνες με απίθανους μεζέδες και beach μπαρ. Από την Περαία μπορείτε να βλέπετε στο βάθος και τον Λευκό Πύργο!

Επανομή
Είναι αρκετά κοντά στη Θεσσαλονίκη και έχει δύο υπέροχες παραλίες, τον Ποταμό και το Ναυάγιο. Είναι οργανωμένες, με πολύ καλές εγκαταστάσεις, ψιλή άμμο, πεντακάθαρα νερά και ένα σκουριασμένο, ναυαγισμένο πλοίο, δίπλα ακριβώς στην ακτή. Στην μύτη χρειάζεται προσοχή γιατί τα ρεύματα είναι πολύ ισχυρά.

Λεπτοκαρυά, Νέοι Πόροι, Πλαταμώνας
Είναι μερικές από τις πιο όμορφες παραλίας του νομού Πιερίας, κάτω ακριβώς από την επιβλητική παρουσία του Ολύμπου! Είναι ατελείωτες χρυσαφένιες παραλίες με πευκώνες που κατηφορίζουν μέχρι τη θάλασσα. Γαλάζιες σημαίες, beach bars που “βαράνε”, γραφικά ταβερνάκια, ήσυχοι κολπίσκοι, ότι κι αν τραβάει η όρεξή σας θα το βρείτε!


Δείτε περισσότερα στο tsemperlidou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ