ΤοpWoman η εγγονή της Οντρεϊ Χέπμπορν που... μαγεύει τον κόσμο - Στο DNA της Εμα Φερέρ το στιλ και η χάρη της γιαγιάς της! (εικόνες)

Είναι κάποια πράγματα που δεν χάνονται, όσες γενιές κι αν περάσουν. Οπως το απίστευτο στιλ της Οντρεϊ Χέπμπορν, το οποίο μπορεί να μην αντιγράφεται, αλλά μάλλον... αποτυπώνεται στο DNA. Ζωντανή απόδειξη αυτού, η εγγονή της σταρ του κινηματογράφου.

Η Εμα Φερέρ φαίνεται πως έχει πάρει αρκετά από τη γιαγιά της. Η 20χρονη πόζαρε για το Harper's Bazaar, αν και δεν ακολουθεί τα βήματα της Χέπμπορν. Η ίδια είναι φοιτήτρια στην Ακαδημία Τέχνης της Φλωρεντίας τα τελευταία τρία χρόνια, αναφέρει το seleo.gr

Αν και δεν γνώρισε τη γιαγιά της- γεννήθηκε ένα χρόνο μετά από το θάνατό της- δεν δυσκολεύτηκε να τη θυμίσει, καθώς η φωτογράφιση του περιοδικού στο αφιέρωμα για τη θρυλική ηθοποιό θύμισε αρκετές από τις κλασικές πόζες της Χέπμπορν. Μάλιστα, ο άνθρωπος που κρατούσε τη φωτογραφική μηχανή ήταν ο Μάικλ Αβεντον, ο 23χρονος εγγονός του Ρίτσαρντ Αβεντον ο οποίος είχε φωτογραφίσει αρκετές φορές την ηθοποιό.

Η Οντρεϊ Χέπμπορν

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ