Επιτέλους και επιστημονική έρευνα: Οι άνδρες προτιμούν τις γυναίκες χωρίς make up! Πώς θα πάψετε να νιώθετε «γυμνή» χωρίς μακιγιάζ! (Φωτό)

Το μακιγιάζ και το make up, αναμφίβολα δίνει στις περισσότερες γυναίκες μια αίσθηση αυτοπεποίθησης και σιγουριάς! Λίγες είναι οι γυναίκες που επιλέγουν να εμφανίζονται στη δουλειά τους, στα ραντεβού τους, στα ψώνια τους ή ακόμα και στο σχολείο οι νεώτερες, χωρίς ίχνος μακιγιάζ!



Ακόμα και γυναίκες που φαινομενικά έχουν μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα και ένα πολύ όμορφο και αστραφτερό δέρμα, συχνά νιώθουν «λειψές» και «γυμνές», όταν κυκλοφορούν παντελώς άβαφτες! Όπως μάλιστα έχει αποδειχθεί από έρευνες διαχρονικά, σχεδόν το 50% των γυναικών «φρεσκάρονται» πάνω από 4 φορές τη μέρα, ενώ το 67% κυκλοφορεί παντελώς φυσικά μόλις 2 φορές τον μήνα!



Ωστόσο, αν οι γυναίκες επιλέγουν να καλλωπίζονται και να βάφονται για να είναι έτι περαιτέρω αρεστές στο αρσενικό φύλο, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσουν! Σύμφωνα με την έρευνα που διοργάνωσε η εταιρεία St Ives, στo 75% των ερωτηθέντων δεν αρέσει το υπερβολικό βάψιμο, ειδικά κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ σχεδόν το 90% δήλωσε πως προτιμά το ελαφρύ βάψιμο ή ακόμα και το καθόλου!

Κορίτσια μήπως να το ξανασκεφθείτε; 

Πηγή: http://www.telegraph.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ