Τρεις TopWomen, η Αλεξάνδρα, η Όλγα & η Μάριον δημιούργησαν την «Ηδίστη» και με ένα twist έχεις μπροστά σου τα πιο καλόγουστα ελληνικά αντικείμενα! (φωτό)

Τρεις παιδικές φίλες, η Μάριον Κουμπούρη, η Όλγα Παπαδοπούλου και η Αλεξάνδρα Χαριτάτου, έφτιαξαν την Ηδίστη και μας συστήνουν ένα φρέσκο και ανατρεπτικό design με σήμα ελληνικό.

Τρεις παιδικές φίλες, η Μάριον Κουμπούρη, η Όλγα Παπαδοπούλου και η Αλεξάνδρα Χαριτάτου, έφτιαξαν την Ηδίστη και μας συστήνουν ένα φρέσκο και ανατρεπτικό design με σήμα ελληνικό.


n

Η εταιρεία μας ονομάζεται Ηδίστη - Greece with a twist. Το «with a twist» σηματοδοτεί την οπτική μας: μια απρόσμενη οπτική σε πράγματα πολυαγαπημένα και πασίγνωστα. Το όνομά μας σημαίνει «γλυκυτάτη» και το πήραμε από το ομώνυμο έκθεμα του Αρχαιολογικού Μουσείου, μια επιτύμβια στήλη με μοναδικό διάκοσμο έναν κατακόκκινο φιόγκο.

n
Αλεξάνδρα Χαριτάτου

Στα ταξίδια μας στο εξωτερικό, όλες παρατηρήσαμε την έλλειψη καλόγουστων, ελληνικών αναμνηστικών. Βάλαμε λοιπόν στόχο τη δημιουργία αντικειμένων με φρέσκο σχεδιασμό και έγκυρη ιστορική τεκμηρίωση, που να συνδυάζουν την ελληνική ιστορία με τη σύγχρονη αισθητική.

n
Μάριον Κουμπούρη

Η δημιουργία δεν έχει φύλο και το ότι είμαστε γυναίκες δεν το θεωρήσαμε ποτέ ιδιαίτερο – το ότι είμαστε όμως φίλες 4 δεκαετίες είναι σημαντικό. Προεξοφλεί αμοιβαία εμπιστοσύνη και βεβαιότητα πως βρισκόμαστε «στην ίδια σελίδα».

n
Όλγα Παπαδοπούλου

Απ’ όσα έχουμε σχεδιάσει, ξεχωρίζουμε το Μάτι, όχι μόνο στο μπλε και το τιρκουάζ αλλά σε όλα τα χρώματα, καθώς είναι πανάρχαιο σύμβολο καλοτυχίας.

n

Ονειρευόμαστε η Ηδίστη να βρίσκεται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας αναδεικνύοντας τα κλασσικά ελληνικά συμβολα αλλά και λιγότερο γνωστά μέρη και τοπικές παραδόσεις. Κι εμάς να ταξιδεύουμε στον κόσμο και να βλέπουμε κομμάτια της Ελλάδας με υπογραφή Ηδίστη σε μεγάλα πολυκαταστήματα μητροπόλεων, μικρές μπουτίκ, πωλητήρια μουσείων και σπίτια πάμπολλων νέων φίλων.


Επισκεφθείτε την Ηδίστη, πατώντας ΕΔΩ

Πηγή: http://www.athensvoice.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ