Ποια είναι η γυναίκα που έσπασε το φράγμα των κερδών 50 δισ. ως CEO πανίσχυρης διαφημιστικής εταρείας! «Ο δυναμισμός είναι στο DNA μου, στη μητέρα μου και στις θείες μου» δηλώνει η ίδια! (φωτό)

Η Shenan Chuang είναι ένας ζωντανός μύθος στην Κίνα! Η γεννημένη στην Ταϊβάν Shenan αποτελεί την επιτομή της Top Woman καθώς είναι η γυναίκα που άλλαξε τον ρου της διαφήμισης στην Ασία!

Η Shenan Chuang είναι ένας ζωντανός μύθος στην Κίνα! Η γεννημένη στην Ταϊβάν Shenan αποτελεί την επιτομή της Top Woman καθώς είναι η γυναίκα που άλλαξε τον ρου της διαφήμισης στην Ασία! Πιο συγκεκριμένα, ως CEO της κινεζικής Ogilvy and Mather Greater China κατάφερε με τις διορατικές και ιδιαιτέρως επικερδείς της συμφωνίες, να εκτοξεύσει τα ετήσια κέρδη της εταιρείας για το 2013 πάνω από το φράγμα των 50 δισ. δολαρίων!



Μολονότι όταν ξεκίνησε να ασχολείται με τη διαφήμιση το 1980 αντιμετωπίστηκε με μεγάλη καχυποψία από τους άνδρες συναδέλφους της, χάρη στο πείσμα, την αποφασιστικότητα και τις πρωτοποριακές της ιδέες, έφτασε την Ogilvy στο Νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης των διαφημιστικών εταιρειών και αποτελεί πια το... τοτέμ της κινεζικής διαφήμισης!



Αξίζει να αναφέρουμε πως η ίδια θεωρεί ότι ο δυναμισμός και η ενεργειά της, πηγάζουν από το DNA της και την οικογένειά της, καθώς η ίδια χαρακτηριστικά υποστηρίζει ότι: «Οι γυναίκες της οικογένειάς μου, ήταν ανέκαθεν πολύ δυναμικές! Θυμάμαι χαρακτηριστικά πόσο ανεξάρτητες και δραστήριες ήταν τόσο η μητέρα μου, όσο και οι αδερφές της - θείες μου! Πιστεύω πως είναι θέμα DNA!»



Πηγή: http://edition.cnn.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ