Μητέρες ξυρίζουν το κεφάλι τους εκφράζοντας την αλληλεγγύη προς τα παιδιά τους που πάσχουν από καρκίνο! (συγκινητικές φωτό)

Στα πλαίσια της πέμπτης ετήσιας εκδήλωσης «Shave for the Brave Campaign» που διοργανώνει το ίδρυμα St. Baldrick’s, μητέρες των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο ξύρισαν τα κεφάλια τους ως ένδειξη αλληλεγγύης προς αυτά.

Στα πλαίσια της πέμπτης ετήσιας εκδήλωσης «Shave for the Brave Campaign» που διοργανώνει το ίδρυμα St. Baldrick’s, μητέρες των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο ξύρισαν τα κεφάλια τους ως ένδειξη αλληλεγγύης προς αυτά.

Η βραβευμένη φωτογράφος Ali Smith αφηγείται με συγκινητικό τρόπο την εμπειρία της, δουλεύοντας για το συγκεκριμένο project:

motherlode-audra-tmagArticle

motherlode-alison-tmagArticleΜια μητέρα στέκεται μπροστά από τη φωτογραφική μηχανή μου: «Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω», λέει με αγωνία. «Απλά να είσαι ο εαυτός σου», την ενθάρρυνα. Φεύγοντας από το αυτοσχέδιο studio που είχε στηθεί ειδικά για την περίσταση,αισθάνθηκα ότι είχα αποτύχει. Οι εικόνες μου δεν φανέρωναν τίποτα σχετικά με το πώς ένιωθε. Το χαμογελαστό πορτρέτο της δεν αποτελούσε ένδειξη ότι ήταν έτοιμη να υποβληθεί σε σοβαρή, συναισθηματική πίεση.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο infokids.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ