Οι ''12 ώρες για την Ελλάδα'' παρουσίασαν το λογότυπό τους!!

Oι «12 ώρες για την Ελλάδα» είναι μια πρωτοβουλία ευρωπαίων δημοσίων υπαλλήλων και πολιτών διαφόρων εθνικοτήτων που ζουν στις Βρυξέλλες.Απευθύνει μήνυμα υποστήριξης και αλληλεγγύης στον ελληνικό λαό σε αυτήν την περίοδο κρίσης. Στο πρώτο επίσημο Δελτίου Τύπου τους παρουσίασαν το λογότυπο τους...Οι «12 ώρες για την Ελλάδα» είναι μια πρωτοβουλία ευρωπαίων δημοσίων υπαλλήλων και πολιτών διαφόρων εθνικοτήτων που ζουν στις Βρυξέλλες.Απευθύνει μήνυμα υποστήριξης και αλληλεγγύης στον ελληνικό λαό σε αυτήν την περίοδο κρίσης. Στο πρώτο επίσημο Δελτίου Τύπου τους παρουσίασαν το λογότυπο τους...

Ο στόχος της είναι διπλός:
1.Να καταπολεμήσει τα στερεότυπα, παρουσιάζοντας μια θετική εικόνα της Ελλάδας και των κατοίκων της, με την πραγματοποίηση μιας πολιτιστικής και εορταστικής ημερίδας.
2.Να ενισχύσει χρηματοδοτικά το σύλλογο «Το χαμόγελο του παιδιού»(www.hamogelo.gr), που εδρεύει στην Αθήνα και στηρίζει παιδιά που βρίσκονται σε δυσχέρεια.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο ‘HallesdeSchaerbeek’ (παλιά εσωτερική αγορά της πόλης των Βρυξελλών, την Τετάρτη 16 Μαΐου 2012), από το μεσημέρι μέχρι τα μεσάνυχτα. Περιλαμβάνει δύο μέρη: ·Από 12:00 μέχρι 20:00: μαραθώνια ανάγνωση της Οδύσσειας, 8 συνεχείς ώρες, 400 αναγνώστες, εξέδρα, βουβή ταινία, μουσική υπόκρουση (είσοδος δωρεάν)

Από 20:00 μέχρι 24:00:παραστάσεις χορών, θεάτρου, μουσικής από έλληνες καλλιτέχνες και ελληνικούς συλλόγους του Βελγίου
(είσοδος: 10 €)

Ένα μπαρ με ελληνικά κρασιά και γεύματα θα είναι ανοικτό σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Οι «12 ώρες για την Ελλάδα» είναι πρωτοβουλία αλληλεγγύης πολιτών ανοικτή σε όλους!

Είναι ένα ξεχωριστό μέσο για να πλησιάσει κάποιος την Ελλάδα, τον πολιτισμό της, την κουζίνα της και τους κατοίκους της!!

Ελάτε πολλοί και οικογενειακά!!


Πώς να λάβετε μέρος;

Καταβάλλοντας μια δωρεά για το σύλλογο «Το χαμόγελο του παιδιού», (με την ένδειξη: 12 ώρες για την Ελλάδα)

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Jimmy Jamar, e-mail : [email protected]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ