Μόνο στο eirinika:Ο Δούκας Χατζηδούκας για 10η χρονιά δημιουργεί το Pink Ribbon για τον καρκίνο του μαστού με πρέσβειρα την Ελένη Μενεγάκη & την Ντ. Παπαδημητρίου να στηρίζει με θέρμη το «Άλμα Ζωής»

Το eirinika.gr, θέλοντας να στηρίξει και να προβάλει το Pink Ribbon και την προσπάθεια του ομίλου DUKAS και της Estee Lauder κατά του καρκίνου του μαστού, συνάντησε τον Δούκα Χατζηδούκα, στα Ηondos Center του Αμαρουσιου.

Τo eirinika.gr, θέλοντας να στηρίξει και να προβάλει το Pink Ribbon και την προσπάθεια του ομίλου DUKAS και της Estee Lauder κατά του καρκίνου του μαστού, συνάντησε τον Δούκα Χατζηδούκα, στα Ηondos Center του Αμαρουσιου. O περίφημος Έλληνας designer, ο οποίος ήταν εκεί για να στηρίξει και να υπογράψει το περίφημο Pink Ribbon (φέτος σε χρώμα nude) που κυκλοφορεί για 10η σερί χρονιά για όποια κυρία το επιθυμούσε, μίλησε στον Χάρη Αποστολόπουλο για το πετυχημένο project αλλά και το φετινό illumination! Διαβάστε αναλυτικά.


  


**********


eirinika.gr: Θέλω να μας πείτε πώς ξεκίνησε το όλο εγχείρημα και πώς σας αγκάλιασε ο κόσμος από την 1η κιόλας στιγμή, μιας που σήμερα είναι η επέτειος των 10 χρόνων κυκλοφορίας του περίφημου «ροζ βραχιολιού»!


Δούκας Χατζηδούκας: To όλο εγχείρημα ξεκίνησε από πρόταση της Estee Lauder Hellas για να δημιουργήσουμε ένα αξεσουάρ για φιλανθρωπικό σκοπό το 2005. Πάνε 10 χρόνια δηλαδή και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τεράστια από τον 1ο κιόλας χρόνο. Κάθε φορά έχουμε «sold out», ο κόσμος τ' αγαπάει πολύ και περιμένει κάθε φορά το νέο design. Για μένα ασυνείδητα είναι και μέρος τηςcollection μου καθώς πρόκειται για ένα project που κατάφερα να φέρω εις πέρας. 



Το μόνο που έχω να πω στον κόσμο που μας στηρίζει, είναι ένα τεράστιο «ευχαριστώ», διότι η στήριξή του είναι τεράστια και έχουμε ήδη πουλήσει 40.000 τεμάχια, ένα νούμερο πολύ μεγάλο και ένα πολύ μεγάλο επίσης ευχαριστώ στην Ελένη, η οποία για 2η φορά είναι η πρέσβειρά μας αφιλοκερδώς και σε όλες τις ενέργειές μας είναι παρούσα και βοηθάει τα μέγιστα. Επιπρόσθετα, δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω και το «Άλμα Ζωής», τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού. Θεωρώ εγώ από τη μεριά μου τουλάχιστον, πως δίνω ό,τι δημιουργικό μπορώ να δώσω γιατί αυτός είναι ο ρόλος μου να ξαφνιάσω! Φέτος μάλιστα δεν είναι ροζ το βραχιολάκι, είναι nude, δηλαδή στο χρώμα του δέρματος, με ροζ χρυσό 4 καρατίων και με μόνο 10 ευρώ.



Eirinika.gr: Οι Γαλλίδες χθες, φωταγώγησαν με ροζ χρώμα τον πύργο του Άιφελ θέλοντας να στηρίξουν έτσι την προσπάθεια κατά του καρκίνου του μαστού. Ως Ελλάδα, τι αντίστοιχο θα μπορούσαμε να κάνουμε;


ΔΧ: Μιλάτε για το illumination! Και εμείς θα το κάνουμε φέτος, σε κάποιο πολύ σημαντικό μνημείο απλά ακόμα δεν μπορώ να σας το αποκαλύψω. Το μόνο που μπορώ να σας πω, είναι ότι θα γίνει λίγο μετά τις 20 του μήνα.

Κατά καιρούς βέβαια, έχουμε φωτίσει κι εμείς με τη σειρά μας τον Λευκό Πύργο ή τη Μ. Βρετανία. Το ίδιο να περιμένετε και φέτος! Απλά κάντε λίγη υπομονή! 













Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ