Αυτό είναι ολόκληρο το επίσημο νέο βίντεο για το άρωμα Νο. 5 με πρωταγωνίστρια τη Gisele Bundchen – Θα φοράει και αύτη μια σταγόνα στο κρεβάτι πριν κοιμηθεί;

Τέλος η αναμονή για το νέο διαφημιστικό σποτ της κολόνιας Chanel No. 5, στο οποίο πρωταγωνιστεί η Gisele Bundchen και ο Ολλανδός ηθοποιός Michiel Huisman.

Τέλος η αναμονή για το νέο διαφημιστικό σποτ της κολόνιας Chanel No. 5, στο οποίο πρωταγωνιστεί η Gisele Bundchen και ο Ολλανδός ηθοποιός Michiel Huisman.


Gisele Bundchen for Chanel No5


Ύστερα από δύο ημέρες κατά τις οποίες κυκλοφόρησαν φωτογραφίες και τρέιλερ, η Chanel ανακοίνωσε την κυκλοφορία ολόκληρου του διαφημιστικού βίντεο, το οποίο δημιούργησε ο σκηνοθέτης Baz Luhrmann.


Gisele Bundchen plays a model

 

Στο φιλμ «Αυτό που Θέλω», η Gisele υποδύεται μια δραστήρια και μοντέρνα γυναίκα, η οποία είναι μητέρα, μοντέλο και σέρφερ, αλλά πάνω απ’ όλα μία ερωτευμένη γυναίκα που δε θα σταματήσει πουθενά για χάρη του αντικειμένου του πόθου της.


Gisele Bundchen and Michiel Huisman

 

Η Chanel επίσης κυκλοφόρησε και ένα δεύτερο βίντεο, με το making of της καμπάνιας με τίτλο «Το Φίλμ πίσω από το Φίλμ».

 

Μαζί με το βίντεο, η Chanel δημοσίευσε επίσης και διάφορες φωτογραφίες της Gisele, η οποίο θα είναι και το νέο πρόσωπο της εμβληματικής κολόνιας Νο. 5 την οποία πρώτη διαφήμισε η Marylin Monroe.

 



Πηγή: luxuo.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ