Τι να συμπεράνετε για τον άνθρωπό σας ανάλογα με το ποια celebrity του αρέσει! Η Μπελούτσι υποδηλώνει τον μαμάκια, η Σκάρλετ τον προβλέψιμο και η Ριάνα τον... φθηνιάρη!

Πολλές είναι οι γυναίκες που θα τριγυρίζουν στο μυαλό του ανεξαρτήτως του αν βρίσκεται σε σχέση ή όχι, πράγμα που δε θα στο εκφράσει εύκολα ειδικά αν πρόκειται για την μπαργούμαν ας πούμε!

Πολλές είναι οι γυναίκες που θα τριγυρίζουν στο μυαλό του ανεξαρτήτως του αν βρίσκεται σε σχέση ή όχι, πράγμα που δε θα στο εκφράσει εύκολα ειδικά αν πρόκειται για την μπαργούμαν ας πούμε!

Αν όμως πρόκειται για μια star του Hollywood, τότε τα πράγματα αλλάζουν!Δες λοιπόν τι τύπος έιναι ανάλογα με το ποια Χολιγουντιανή ηθοποιός είναι η αγαπημένη του!

????????????????????????????????

Monnica Belluci: Είναι λάτρης του πλούσιου στήθους, που όχι μόνο τον ερεθίζει αλλά του θυμίζει υποσυνείδητα και τη μητέρα του. Του αρέσει επίσης μια γυναίκα που θα τα δώσει όλα στο κρεβάτι, αλλά μία ώρα μετά μπορεί να πιει και ένα ποτό στο πιο κυριλάτο μπαρ της πόλης με επίσημο total black look.

scarlett-johansson (2)

Scarlett Johansson: Είναι πολύ προβλέψιμος. Πες του να κάνει μια ουρά μαζί με το 85% των αντρών του πλανήτη και να περιμένει έξω από την πόρτα της. Κι ύστερα προσπάθησε να καταλάβεις γιατί τόσες και τόσες γυναίκες προσπαθούν να γίνουν μοντέλα όταν οι άντρες προτιμούν μια τσουπωτή μετρίου αναστήματος.

Rihanna-Nude-Photos-Leaked-After-Possible-iCloud-Hack

Rihanna: Πώς να στο πω κομψά; Του αρέσουν οι γυναίκες που βγάζουν κάτι το …φτηνό. Τα ακριβά ρούχα, οι συζητήσεις για λογοτεχνία και κινηματογράφο και οι φιλοσοφικές προεκτάσεις της καθημερινότητας δεν έχουν καμία θέση εδώ, μιας και όλα τα βέλη δείχνουν προς το κρεβάτι. (Δεκτή και η παρουσία τρίτου προσώπου, γένους θηλυκού).

MANHATTAN_ NY _ June 16_ 2014_ Kim Kardashian out and abut in Soho on June 16_ 2014 in New York City_ New York

Kim Kardashian: Είναι βιτσιόζος. Οι τέλειες αναλογίες δεν του λένε τίποτα. Αντιθέτως, βρίσκει πολύ πιο σέξι το υπερβολικό και το ασύμμετρο και αυτό είναι προς όφελός σου. Από την πλευρά σου, αν θες να δεις την καριέρα σου να εκτοξεύεται, πες του να πάρει μια κάμερα την ώρα που βρίσκεστε οι δυο σας. Καλή επιτυχία!

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Emma Watson: Ο δικός σου είναι μια πραγματικά σπάνια περίπτωση άντρα. Του αρέσει μια γυναίκα που αποτελεί το αντίθετο του sexy. Να το προσέξεις αυτό.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gisele: Έχει χρήματα, είναι ωραίος και αναζητά το τέλειο. Μια επιβλητική γυναίκα που θα τονώσει το κοινωνικό του στάτους με την αριστοκρατική της αύρα. Πιθανότατα φαντάζεται τον εαυτό του διευθυντικό στέλεχος μετά από μερικά χρονάκια. Κοίτα να τον χαλαρώσεις λίγο…

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Lily Allen: Πέρα από σύντροφο ή σεξουαλική παρτενέρ, ψάχνει μια κοπέλα με την οποία θα μπορεί να περάσει ωραία και μετά το σεξ, με το έξυπνο αστείο που θα του πετάξει την ώρα που ανάβει τσιγάρο ή το γούστο που θα επιδείξει επιλέγοντας το επόμενο τραγούδι. Mόνο μη βάψεις τα μαλλιά σου μωβ.

??????????????????????????????

Lady Gaga: Δίνει ελάχιστη σημασία στην αντικειμενική ομορφιά. Προτιμάει γυναίκες που είναι «τυπάκια» και θα κλέψουν τις εντυπώσεις όχι με την ακαταμάχητη εμφάνισή τους, αλλά με μια κρυφή αρετή που θα ξεπεταχτεί απότομα εκεί που δεν θα το περιμένουν. Eνδέχεται να τη βρίσκει και με τις περούκες.

??????????????????????????????????????????????????????????????

 

Sharon Stone: Του αρέσουν οι μεγάλες. Εντάξει, δεν είναι κακό. Αλλά αν ελπίζει ότι θα είσαι έτσι στα 56 σου, δείξε του τη μητέρα του ή μία από τις εκατοντάδες μεσήλικες κυρίες που συναντάει κάθε μέρα στο δρόμο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ