Ο φαντασμαγορικός γάμος της Nell Diamond - Ακριβά φορέματα, δύο πανάκριβα νυφικά για την κόρη του Bob Diamond, πρώην τραπεζίτη, με φόντο την Μεσόγειο

H Nell, κόρη του πρώην διευθύνοντα συμβούλου της Barclays Bob Diamond, ήταν κάτι παραπάνω από χαρούμενη να δείξει στον κόσμο το νυφικό της.

Ο πατέρας της ποτέ δεν έκανε μισές δουλειές.


Αυτός είναι και ο λόγος που η Nell, κόρη του πρώην διευθύνοντα συμβούλου της Barclays Bob Diamond, ήταν κάτι παραπάνω από χαρούμενη να δείξει στον κόσμο το νυφικό της.

Φτιαγμένο από συνολικά 35 μέτρα μετάξι, το έργο του Olivier Theyskens χάιδευε το πάτωμα πίσω της για ώρα, καθώς ο πατέρας της τη συνόδευε στην εκκλησία.


Ο πολυεκατομμυριούχος τραπεζίτης, που παραιτήθηκε από την Barclays το 2012 ύστερα από αναταραχές και έντονη κριτική προς το πρόσωπό του, δε φαίνεται να έχει ιδιαίτερους μπελάδες ως τώρα.



Η 25χρονη κόρη του φόρεσε μάλιστα δύο διαφορετικά νυφικά στη πολυτελή τελετή, ένα στράπλες άσπρο φόρεμα φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από μετάξι και άλλο ένα φόρεμα 4,5 μέτρα μακρύ, το οποίο μάλιστα χρειάστηκε πολλλούς ανθρώπους για να το κουβαλήσουν.

 

Ένα πέπλο ήταν η πινελία με την οποία έκλεισε το κλασσικά κομψό σύνολο. 

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Du Cap-Eden-Roc στη νότια Γαλλία, όπου οι τιμές ξεκινούν από 900 ευρώ τη βραδιά. Ο Bob Diamond εξασφάλησε στην κόρη του περιποίηση πραγματικής πριγκίπισσας, χωρίς να υπολογήσει τα έξοδα.

Μάλιστα ο Diamond προσέλαβε τους σχεδιαστές γάμου του πρίγκηπα Γουίλιαμ, που διοργάνωσαν την δεξίωση στο παλάτι του Μπάκινγχαμ το 2011.

Με τη Μεσόγειο ένα βήμα μακρυά τους, οι καλεσμένοι και το ζευγάρι είχαν τη μοναδική ευκαιρία να περάσουν το σαββατοκύριακο του γάμου κολυμπώντας και κάνοντας ηλιοθεραπεία όσο ήθελαν.

 

Η μεγάλη ημέρα της Nell επίσης περιείχε ένα γλυπτό με τα αρχικά του ζευγαριού, φτιαγμένο από πλούσιες σειρές λουλουδιών.

Ο Diamond, 63 χρονών, που αναγκάστηκε να παραιτηθεί απο τη Barclays, έκανε και το πρώτο του tweet για χάρη της μεγάλης ημέρας: μια φωτογραφία εκείνου με την κόρη του που φορούσε το νυφικό.


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ