Aυτά είναι τα 40 (!) πράγματα που θέλει να πει ένας άνδρας σε μια γυναίκα! Αγόρια σας βγάζουμε από τη δύσκολη θέση και τις κάνουμε να τα διαβάσουν! Ανακουφιστικό ε;

Και 1 από τα 40 να σας μείνει, είναι κέρδος!

Και 1 από τα 40 να σας μείνει, είναι κέρδος!

1. Μη μιλάτε με γρίφους. Πείτε και ζητήστε επιτέλους αυτό που θέλετε. Η ζωή δεν μυστήριο.
2. Μην κάνετε ερωτήσεις αν δε θέλετε να ακούσετε την αλήθεια. Προφανώς κι αν είμαστε μαζί μέχρι τα 45 μας, και μας την πέσει μια ψηλή, ξανθιά 20χρονη, δε θα πούμε όχι.
3. Μην απαιτείτε να προσπαθούμε συνεχώς να σας μάθουμε σε βάθος. Αν επιθυμείτε να γνωρίζουμε κάτι για εσάς, τότε απλά πείτε το μας. Έτσι, ξεκάθαρα.
4. Όταν βρίσκεστε σε σχέση, μην σταματάτε να ενδιαφέρεστε για την εμφάνισή σας.Ναι παίζει μεγάλο ρόλο για εμάς. Και ναι, σας ερωτευτήκαμε έτσι όπως ήσασταν. Όχι 15 κιλά παχύτερες.
5. Μην αναλαμβάνετε τον ρόλο της μαμάς σε μία σχέση. Καλές οι συμβουλές αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιτρέπετε ή να απαγορεύετε πράγματα.
6. Μην περιμένετε εμάς να σας χωρίσουμε. Όταν βλέπετε ότι δεν τραβάει, απλά πείτε το. Είναι προτιμότερο από το να καυλαντίζετε με καμιά 10αριά άλλους.
7. Μην ξεστομίσετε ποτέ την ατάκα «Καλύτερα να μείνουμε φίλοι». Ποτέ!
8. Μη μας την πέφτετε τόσο ξερά. Αυτό το «παραμύθι» πως θέλουμε να νιώθουμε κυνηγοί, όσο χαζό κι αν ακούγεται, μόνο παραμύθι δεν είναι…
9. Μην προσπαθείτε να γίνετε κάτι που δεν είστε για χάρη κανενός. Είναι κωμικοτραγική η εικόνα μιας γυναίκας που προσπαθεί απεγνωσμένα να προσαρμοστεί στα θέλω αυτού που γουστάρει.
10. Στο ίδιο μήκος κύματος, μην υποκρίνεστε πως λατρεύετε τα χόμπι μας. Ξέρουμε ότι δε σας αρέσει η μπάλα. Και το γουστάρουμε αυτό.
11. Μη μας στέλνετε μηνύματα και μη μας παίρνετε τηλέφωνο όλη μέρα. Ήμαρτον, θέλουμε να αναπνεύσουμε λίγο.
12. Όταν κάνουμε παρέα και βγαίνουμε και παραπονιέστε για τον γκόμενό σας,σταματήστε τη μαλακία «Μα καταβάθος τον αγαπώ». Αν μη τι άλλο, είναι υποτιμητικό για εσάς.
13. Όταν ανοίγετε τα πόδια σας κάθε δύο βράδια, μην απαιτείται από τον κόσμο να σας θεωρεί «σωστή κοπέλα». Τι να κάνουμε; Έτσι είναι η κοινωνία μας. Δε θα την αλλάξετε εσείς. Ειδικά, έχοντας άδικο.
14. Σταματήστε αυτό το ανέκδοτο με τα χαστούκια. Ναι, ένας άντρας δεν πρέπει ποτέ να ακουμπήσει μια γυναίκα. Δεν καταλαβαίνω όμως, γιατί να μην ισχύει και το αντίθετο.
15. Μην κρατάτε μέσα σας παράπονα που έχετε. Είτε από τον γκόμενο, είτε από τις φίλες και τους φίλους σας είτε από τον οποιοδήποτε…
16. Επιτέλους, βάλτε στοπ στις ανασφάλειές σας. Είναι πραγματικά λυπηρό όταν συνειδητοποιούμε όλα αυτά που σκέφτεστε όλη μέρα.
17. Όταν ο φίλος σας, δε σας δίνει δικαιώματα, να τον εμπιστεύεστε. Διαφορετικά, μην κάνετε σχέση.
18. Σταματήστε να εφευρίσκετε δικαιολογίες για να μην κάνετε σεξ. Αν δε θέλετε, απλά χωρίστε!
19. Από την άλλη όμως, το σεξ δεν αποτελεί τη λύση για όλα. Όταν έχουμε πρόβλημα μαζί σας, μη νομίζετε πως θα το λύσετε επειδή θα μας κάτσετε. Αυτό δε λέγεται σχέση.
20. Μην απαιτείται από κάποιον να μην κάνει κάτι, όταν το κάνετε κι εσείς. Δυστυχώς, έχω συναντήσει άπειρες γυναίκες με αυτό το ελάττωμα.
21. Μην προσπαθείτε από το πρωί μέχρι το βράδυ να μας αλλάξετε. Έτσι ντυνόμαστε, έτσι συμπεριφερόμαστε, έτσι μιλάμε. Αν ψάχνετε για κάτι άλλο, απλά συνεχίστε το ψάξιμο.
22. Μην παρακολουθείτε όλη μέρα τα social media μας. Ναι, καμιά φορά δεχόμαστε ένα κομπλιμέντο. Ίσως να το ανταποδώσουμε κιόλας. Δεν είναι κι αμαρτία όμως…
23. Όταν ένας τσακωμός έχει λήξει, μην επιστρέφετε σε αυτόν σε πρώτη ευκαιρία.Αλλιώς, τι νόημα έχει η συμφιλίωση; Υποτίθεται, το λύσαμε εκείνο το πρόβλημα.
24. Μη μας υπενθυμίζετε όλα τα λάθη του παρελθόντος. Ναι, έχουμε κάνει βλακείες. Ναι το παραδεχόμαστε αλλά …τελείωσε!
25. Σταματήστε να παραπονιέστε για εμάς σε όλους. Οι φίλοι, οι γνωστοί και η οικογένειά σας, δε χρειάζεται να ξέρουν τα πάντα. Υποτίθεται πως έχουμε και προσωπικές υποθέσεις…
26. Μην απαιτείτε από εμάς να κάνουμε στην άκρη όλους τους φίλους μας. Ναι, επιλέξαμε εσάς για σύντροφο. Ναι, θέλουμε να περνάμε χρόνο μαζί σας. Αλλά ναι, θέλουμε και προσωπική ζωή!
27. Δεν υπάρχει πάντοτε μια «κρυφή εξήγηση» στη συμπεριφορά μας. Για αυτό σταματήστε να αναλύεται το πότε …πήγαμε τουαλέτα, με τις φίλες σας. Αλλιώς δε φταίμε εμείς που σας λέμε αργόσχολες!
28. Δεν υπάρχουν οι πρίγκιπες των παραμυθιών. Πόσο χρονών πρέπει να φτάσετε για να καταλάβετε ότι τα άλογα έχουν αντικατασταθεί από αυτοκίνητα; Με ότι αυτό συνεπάγεται…
29. Σταματήστε να μας απειλείτε πως θα χωρίσουμε σε κάθε μας τσακωμό. Γιατί, μια φορά θα το πούμε εμείς και θα το εννοούμε.
30. Μη μας δίνετε ελπίδες όταν ξέρετε πως θα αρνηθείτε. Δεν είμαστε παιχνίδια σας. Κανένας άνθρωπος δε γουστάρει να είναι η καβάτζα κανενός. Θα το σεβαστείτε;
31. Αν θέλετε να σας υπερασπιζόμαστε, να το κάνετε κι εσείς. Κι όχι να δείτε δίκιο σε όλους τους άλλους γιατί έχει …φάση.
32. Όταν δείχνετε νευριασμένες για κάτι κι ενδιαφερόμαστε να μάθουμε μην κάνετε τις ανήξερες. Αυτό το «δεν έχω τίποτα» έχει εξελιχθεί σε εφιάλτη μας.
33. Η ξινίλα και η ειρωνεία δεν είναι προτέρημα. Όταν το καταλάβουν αυτό οι γυναίκες, ο κόσμος μας θα γίνει πολύ καλύτερος.
34. Δοκιμάστε νέα πράγματα στο σεξ. Το ότι είστε όμορφες και ποθητές, δε σας δίνει το δικαίωμα να είστε και ξενέρωτες.
35. Ο πρώην σας είναι πρώην. Για αυτό, σταματήστε να μας λέτε για αυτόν. Διαφορετικά, οι πόρτες ανοιχτές και τα σκυλιά δεμένα…
36. Τα χρήματα μας δεν είναι δικά σας. Για αυτό μην περιμένετε να τα σπαταλάμε όλα για πάρτυ σας…
37. Οι άντρες, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ. Κι αν έχετε αυτήν την άποψη εμπρός, γίνετε όλες λεσβίες να σας δούμε!
38. Τα ζώδια και τα όνειρα, είναι κάτι που ενδιαφέρει ΕΣΑΣ. Μην περιμένετε να τους δώσουμε την αξία που θα θέλατε.
39. Δεν υπάρχουν γιορτές όπως «Το Πρώτο Μας Φιλί», «Η Πρώτη Φορά Που Κοιταχτήκαμε», «Η Πρώτη Ανάσα Που Πήραμε Μετά Το Τρίτο Μας Φιλί»…
40. Όταν σας φλερτάρουμε έξω, απλά χαμογελάστε μας. Μπορείτε να αρνηθείτε με πολύ πιο ευγενικό τρόπο από την πλήρη
Πηγή: neopolis.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ