Αυτή κι αν είναι γλυκιά είδηση : ο Στέλιος Παρλιάρος πάλι σε Γλυκιές Αλχημείες στο Σκαι πια κάθε Σάββατο στις 22.00 -για να κοιμάστε γλυκά

Η πιο ουσιαστική όμως αλλαγή που θα δούμε φέτος είναι ότι θα δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στα εκλεκτά ελληνικά προϊόντα, με μια καινούργια ενότητα αφιερωμένη σε αυτά. Μαστίχα, σταφίδες, ελαιόλαδο, ταχίνι, σουμάδα, μέλι, ανθότυρο, γιαούρτι...

Φέτος τον χειμώνα θα περάσουμε πολλά Σαββατόβραδα μπροστά στην τηλεόραση, αφού ο ΣΚΑΪ προβάλλει την εκπομπή του Στέλιου Παρλιάρου σε prime time, δηλαδή στις 22.00.

Η αρχή έγινε το Σάββατο, 24 Νοεμβρίου.

Θα πάρουμε τα ποπ κορν μας -ή τα τρουφάκια, οι πιο φανατικοί- και θα στρογγυλοκαθίσουμε στον καναπέ, με το σημειωματάριο ανά χείρας, γιατί η πρεμιέρα αναμένεται συγκλονιστική.

Το θέμα; Σοκολάτα φυσικά. Δεν θα σας αποκαλύψουμε τις συνταγές. Αρκεί να πούμε μόνο, ότι φέτος οι συντελεστές της εκπομπής μάς επιφυλλάσσουν διάφορες εκπλήξεις: καταρχήν το γύρισμα δεν γίνεται σε στούντιο, αλλά στο καινούργιο εργαστήριο του Στέλιου στην Κηφισιά, έναν υπέροχο ατμοσφαιρικό χώρο, εκεί όπου παραδίδει και τα σεμινάρια ζαχαροπλαστικής του.

Έτσι θα νιώθουμε και εμείς σαν να παρακολουθούμε ένα από τα μαθήματά του. Κάποια από τα παιδιά που μας είχε συστήσει τα προηγούμενα χρόνια αποχωρούν, πλην της Εβίτας Παπαχαραλάμπους και του Ντίνου Φωτεινάκη, ενώ ενιότε θα εμφανίζεται και ο Τζόρτζιο Σπανάκης, που μέχρι πρότινος ήταν στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά», αλλά και σπουδαστές της σχολής «Le Monde».

Η πιο ουσιαστική όμως αλλαγή που θα δούμε φέτος είναι ότι θα δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στα εκλεκτά ελληνικά προϊόντα, με μια καινούργια ενότητα αφιερωμένη σε αυτά. Μαστίχα, σταφίδες, ελαιόλαδο, ταχίνι, σουμάδα, μέλι, ανθότυρο, γιαούρτι... Ο κατάλογος είναι μακρύς και περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τι ενδιαφέροντες συνδυασμούς θα σκαρφιστεί πάλι ο δαιμόνιος ζαχαροπλάστης.  
Πηγή:gastronomos.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ