Kim Cattrall ή Σαμάνθα: πρωταγωνίστρια στο «Γλυκό πουλί της νιότης»!

Μια παρηκμασμένη σταρ του Χόλιγουντ με έφεση στο σκληρό αλκοόλ και τους «λάθος» άντρες θα υποδυθεί η Κιμ Κατράλ την άνοιξη στη σκηνή του Old Vic, του «ναού» του βρετανικού θεάτρου. Με αυτό τον ρόλο ετοιμάζεται λοιπόν να αναμετρηθεί σε μερικούς μήνες η Αγγλο-καναδή ηθοποιός που άφησε το αποτύπωμά της στο συλλογικό ασυνείδητο μέσα από τον ρόλο της «ανδροφάγου» Σαμάνθα Τζόουνς στο «Sex and the city».

Μια παρηκμασμένη σταρ του Χόλιγουντ με έφεση στο σκληρό αλκοόλ και τους «λάθος» άντρες θα υποδυθεί η Κιμ Κατράλ την άνοιξη στη σκηνή του Old Vic, του «ναού» του βρετανικού θεάτρου.

Η σταρ είναι η Αλεξάντρα ντελ Λάγκο, η αγαπημένη ηρωίδα του Τένεσι Ουίλιαμς, η οποία επιστρέφει στην πόλη όπου γεννήθηκε τσακισμένη από την εισπρακτική αποτυχία της τελευταίας ταινίας της και τον φόβο των γηρατειών, σέρνοντας μαζί της έναν κατά πολύ νέωτερό της ζιγκολό. Η συνέχεια είναι γνωστή -το ασφυκτικό περιβάλλον της μικρής πόλης, τα μυστικά των ηρώων, οι ανεκπλήρωτοι πόθοι και οι αναθυμιάσεις του αλκοόλ προετοιμάζουν τους θεατές για το τραγικό τέλος.
 
Με αυτό τον ρόλο ετοιμάζεται λοιπόν να αναμετρηθεί σε μερικούς μήνες η Αγγλο-καναδή ηθοποιός που άφησε το αποτύπωμά της στο συλλογικό ασυνείδητο μέσα από τον ρόλο της «ανδροφάγου» Σαμάνθα Τζόουνς στο «Sex and the city». Η Κατράλ, η οποία τα τελευταία χρόνια ζει στην Αγγλία, και παίζει στο θέατρο αποτελεί επιλογή του καλλιτεχνικού διευθυντή του Old Vic, Κέβιν Σπέισι, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος για τη συνεργασία.
Πηγή:gynaikamag.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ