Χορεύοντας στον πάγο και στην Αθήνα ! Απολαύστε το!

Και όμως το πατινάζ είναι κάτι που μπορούμε να δοκιμάσουμε όλοι μας. Tα περισσότερα εμπορικά κέντρα της Αθήνας θα έχουν τα περισσότερα παγοδρόμια για να πατινάρετε πριν ή μετά τα ψώνια σας.

Το βλέπαμε στις ρομαντικές αμερικάνικες ταινίες, το είδαμε και πρόσφατα στις οθόνες μας μέσω του Dancing on Ice, αλλά δεν φανταζόμασταν ότι θα ήταν τόσο προσβάσιμο. Και όμως το πατινάζ είναι κάτι που μπορούμε να δοκιμάσουμε όλοι μας.
 

Ανοιξε το απόγευμα της Τρίτης στην πλατεία Συντάγματος παράλληλα με την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, ένα μεγάλο παγοδρόμιο όπου όλοι οι Αθηναίοι θα μπορούν δωρεάν να δοκιμάσουν και να απολαύσουν την παγοδρομία.

Επίσης τα περισσότερα εμπορικά κέντρα της Αθήνας θα έχουν τα περισσότερα παγοδρόμια για να πατινάρετε πριν ή μετά τα ψώνια σας.
 

Στο εμπορικό πάρκο Village Shopping & More στο Ρέντη, μπορείτε να κάνετε πατινάζ μέχρι τα μεσάνυχτα. Επίσης στο εμπορικό κέντρο Athens Heart, στο εμπορικό κέντρο Kosmopolis καθώς και στο Escape Center στο Ίλιον.
 

Επίσης το Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια στο Ζαππειο θα έχει πίστα με πάγο, καθώς και το Santa Claus Kingdom στο MEC Παιανίας τόσο στην ειδικά διαμορφωμένη για τα Χριστούγεννα πλατεία πάνω από το μετρό και μέσα στην Τεχνόπολη.


Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ