Καταρίνα Χάγκενα: «Γεύση από κουκούτσι µήλου»

Η Καταρίνα Χάγκενα επισκέπτεται την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζοντας το τελευταίο της βιβλίο. Ένα βιβλίο που µιλάει για τις αναµνήσεις, τις άλλοτε τρυφερές και άλλοτε επώδυνες, και για τους ισχυρούς δεσµούς της οικογένειας χωρίς κλισέ, αλλά µε ευαισθησία και τρυφερότητα.

Η Καταρίνα Χάγκενα επισκέπτεται την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζοντας το τελευταίο της βιβλίο.

Το µυθιστόρηµα «Γεύση από κουκούτσι µήλου» αµέσως γνώρισε τεράστια επιτυχία µέσα και έξω από τη Γερµανία, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 3.000.000 αντίτυπα στην Ευρώπη.

Ένα βιβλίο που µιλάει για τις αναµνήσεις, τις άλλοτε τρυφερές και άλλοτε επώδυνες, και για τους ισχυρούς δεσµούς της οικογένειας χωρίς κλισέ, αλλά µε ευαισθησία και τρυφερότητα.

Την Τρίτη 18 Δεκεµβρίου στις 8µµ η Καταρίνα Χάγκενα συνοµιλεί µε την Αµάντα Μιχαλοπούλου στο Public της Πλατείας Συντάγµατος (Καραγεώργη Σερβίας 1).

Την Τετάρτη 19 Δεκεµβρίου στις 7µµ η Καταρίνα Χάγκενα θα βρίσκεται στo Public στη Θεσσαλονίκη (Τσιµισκή 24) ) όπου θα κουβεντιάσει µε τον δηµοσιογράφο Δηµήτρη Καραθάνο (η εκδήλωση της Θεσσαλονίκη πραγµατοποιείται µε τη συνεργασία του Goethe Institut Θεσσαλονίκης).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ