Ένα οδοιπορικό μνήμης με την Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» και την Παραδοσιακή Ορχήστρα Χρήστου Τσιαμούλη

Η Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» και η Παραδοσιακή Ορχήστρα Χρήστου Τσιαμούλη συναντώνται σε έναν μουσικό οδοιπορικό με τραγούδια από το Βυζάντιο έως τον 20ο αιώνα και με λαϊκά και λυρικά τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη. Η μουσική παράσταση ακολουθεί τους τόπους  που έζησε ο Μίκης Θεοδωράκης.

                                               

ΕΝΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ

ΜΕ 22 ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ

ερμηνεύουν :

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΑΜΟΥΛΗΣ,

ΚΑΙΤΗ ΚΟΥΛΛΙΑ

Η Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» και η Παραδοσιακή Ορχήστρα Χρήστου Τσιαμούλη συναντώνται σε έναν μουσικό οδοιπορικό με τραγούδια από το Βυζάντιο έως τον 20ο αιώνα και με λαϊκά και λυρικά τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη.

Η μουσική παράσταση ακολουθεί τους τόπους  που έζησε ο Μίκης Θεοδωράκης.

Είναι ένα οδοιπορικό μνήμης που, ξεκινώντας από τους τόπους  καταγωγής των γονιών του, τη Μικρά Ασία και  την Κρήτη, ταξιδεύει στους τόπους που έζησε: Χίος, Λέσβος, Σύρος, Γιάννενα, Αργοστόλι, Πάτρα, Πύργος, Τρίπολη, Νέα Σμύρνη, Ικαρία, Μακρόνησος, Κρήτη.  

Οι παραστάσεις θα δοθούν  στη νέα Μουσική Σκηνή «Ιερά Οδός 22», το  Σάββατο 15/12 (10.30 μμ) και ακολουθούν οι εξής παραστάσεις: Κυριακή 16/12, Σάββατο 22/12, Κυριακή 23/12, Σάββατο 29/12 και Κυριακή 30/12 (ώρα έναρξης: τα Σάββατα στις 10.30 μμ και τις Κυριακές στις  8.30 μμ.) με ερμηνευτές  τον Κώστα Μακεδόνα, τον Βασίλη Λέκκα, την Καίτη Κουλλιά και τον Χρήστο Τσιαμούλη σολίστ παραδοσιακών οργάνων , δάσκαλο  και θεωρητικό,  ο όποιος ηγείται της Παραδοσιακής Ορχήστρας, ενώ ο Ανδρέας Τσεκούρας  έχει την καλλιτεχνική της επιμέλεια. 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ:  «Ιερά Οδός 22» (Ιερά οδός 22, στάση μετρό Κεραμεικός)

Τηλ. Κρατήσεων: 210 7234567

Τιμές εισόδου 12€ (φοιτητικό), 15€, 30€,35€

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ