Πλατανιάς και Φάμπρι φέρνουν Δώνη!

Κρεμασμένο σε μια κλωστή βρίσκεται το μέλλον του Ισπανού τεχνικού από Τριφύλλι και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του DailyGoal.gr, o Γιώργος Δώνης είναι προ των πυλών!

Βαρύ και ασήκωτο είναι το κλίμα στην Παιανία με τα συνεχόμενα στραβοπατήματα των Πρασίνων. Ήρθε και ο χθεσινός αποκλεισμός από τον Πλατανιά στις καθυστερήσεις για να κάνει χειρότερα τα πράγματα, με την διοίκηση να καλείται να πάρει δραστικά μέτρα.

Η κατάσταση στο Τριφύλλι έχει φτάσει στο... απροχώρητο και άπαντες περιμένουν τον Γιάννη Αλαφούζο να επιστρέψει από την Αμερική για να βάλουν κάτω τα πράγματα και να παρθούν αποφάσεις. Πρώτη κουβέντα αναμένεται να γίνει για τον Ισπανό τεχνικό που όπως φαίνεται δεν είναι το... λιοντάρι που ζήτησε η διοίκηση του Παναθηναϊκού από τον Βαρέλα μετά την απομάκρυνση του Ρότσα από τον πράσινο πάγκο.
Πληροφορίες του DailyGoal.gr θέλουν τον Φάμπρι να αποχαιρετάει το Τριφύλλι, όσο πιο γρήγορα γίνεται και τον Γιώργο Δώνη να αναλαμβάνει την κατάσταση σε ρόλο πυροσβέστη. Σενάριο υπαρκτό, ωστόσο, λίγο δύσκολο εφόσον ο Έλληνας τεχνικός παραμείνει στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Τα πάντα είναι ανοιχτά όμως, καθώς από Θεσσαλονική μεριά, το κλίμα για τον Δώνη δεν είναι και τόσο καλό μετά τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα του Δικέφαλου του Βορρά και αναμένουμε τις εξελίξεις. Πάντως, και στο παρελθόν ο Έλληνας τεχνικός το έχει δηλώσει ότι ο Παναθηναϊκός αποτελεί προτεραιότητα στην καριέρα του.



Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ