Πάμε Δελφούς την Κυριακή με τον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων?

Επίσκεψη στους Δελφούς και στην έκθεση "Διερχόμενοι" του Γιώργου Ξένου που φιλοξενείται μέχρι τις 30/4 στο μουσείο διοργανώνει ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων αυτή την Κυριακή (3/2), ενώ παρών θα είναι και ο ίδιος ο καλλιτέχνης για να συνομιλήσει με το κοινό.



Επίσκεψη στους Δελφούς και στην έκθεση "Διερχόμενοι" του Γιώργου Ξένου που φιλοξενείται μέχρι τις 30/4 στο μουσείο διοργανώνει ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων αυτή την Κυριακή (3/2), ενώ παρών θα είναι και ο ίδιος ο καλλιτέχνης για να συνομιλήσει με το κοινό. Όπως αναφέρεται στο athinorama.gr το πούλμαν θα αναχωρήσει στις 9 π.μ. έξω από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και προβλέπεται να επιστρέψει στην Αθήνα στις 7.30 μ.μ.

Το κόστος συμμετοχής θα είναι € 10-12 ανά άτομο, ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών. Η είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο των Δελφών στις 3/2 είναι δωρεάν για το κοινό. Μπορούν να συμμετάσχουν και όσοι έρθουν με ιδιωτικό αυτοκίνητο, με την προϋπόθεση να βρίσκονται στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών στις 12 μ.μ.

Με αυτήν την επίσκεψη ο Σύλλογος ξεκινά έναν ευρύτερο διάλογο για τη σχέση μνημείων και σύγχρονης τέχνης, ο οποίος επί του παρόντος περιλαμβάνει και δύο ανοιχτές συζητήσεις (25/2, 1/4) που θα γίνουν στην έδρα του.

Δηλώσεις συμμετοχής στο seaactivities@gmail.com ή στο 2103252214.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ