Eισπνεύστε Oxygen - Ναόμι Κάμπελ: η μαύρη καλλονή της πασαρέλας σε νέες tv περιπέτειες!

Η Ναόμι σε νέες τηλεοπτικές περιπέτειες με τα μοντέλα Καρολίνα Κούρκοβα και Κόκο Ρόσα στο νέο ριάλιτι, με τίτλο «The face», από το αμερικανικό καλωδιακό κανάλι "Oxygen", στις 12 Φεβρουαρίου.



Η Ναόμι σε νέες τηλεοπτικές περιπέτειες με τα μοντέλα Καρολίνα Κούρκοβα και Κόκο Ρόσα στο νέο ριάλιτι, με τίτλο «The face», από το αμερικανικό καλωδιακό κανάλι "Oxygen", στις 12 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με το entertainment.in.gr η Ναόμι κάνει ένα νέο βήμα στην καριέρα της, τηλεοπτικό αυτή τη φορά και μαζί με τα μοντέλα Καρολίνα Κούρκοβα και Κόκο Ρόσα παρουσιάζει το ριάλιτι μοντέλων με τίτλο «The face», που προβάλλεται αυτό το μήνα από το αμερικάνικο καλωδιακό κανάλι Oxygen.



Κάθε καλλονή θα έχει τη δική της ομάδα από νέα μοντέλα που θα λάβουν μέρος στο ριάλιτι, ώστε να ξεχωρίσει η καλύτερη.

Η Ναόμι ήταν το πρώτο έγχρωμο μοντέλο, που έγινε εξώφυλλο σε μεγάλα διεθνή περιοδικά. Πολλοί θα θυμούνται την εντυπωσιακή μαύρη γαζέλα στο βιντεοκλίπ του Μάιλκ Τζάκσον «In the closet», μια παρουσία που συζητήθηκε πολύ.



Η Ναόμι γεννήθηκε στο Λονδίνο τον Μάιο του 1970.

Στα δεκαπέντε της χρόνια πρωτοπερπάτησε στην πασαρέλα και κατέκτησε μέσα σε μια νύχτα τον κόσμο της μόδας, μέχρι και σήμερα, στα 42 της, η Ναόμι Κάμπελ ήταν πάντα το πιο αγαπημένο πρωτοσέλιδο σε περιοδικά, εφημερίδες, τηλεόραση. Δεν γνώρισε ποτέ τον πατέρα της, ο οποίος εγκατέλειψε τη 18χρονη σύντροφό του Βάλερι, όταν η Ναόμι ήταν μόλις δύο μηνών.

Μεγάλωσε στα παρασκήνια θεάτρων, πάντα στην Ευρώπη, αφού η μητέρα της ήταν χορεύτρια και μέλος του θιάσου «Fantastica», προσπαθώντας να ζήσει την ίδια και τη μικρή Ναόμι.



Για την υπόθεση με τα «ματωμένα διαμάντια» που της δώρισε ο πρώην πρόεδρος της Λιβερίας Τσαρλς Τέιλορ η ίδια είχε δηλώσει ότι έφτασε μέχρι το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, όπου κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας στη δίκη του δικτάτορα, γιατί φοβόταν για τη ζωή της.
Τα διαμάντια αυτά αποκαλούνται έτσι, γιατί προέρχονται από αδαμαντωρυχεία, που λειτουργούν εκτός νόμου και στα οποία εργάζονται μικρά παιδιά, με σκοπό να χρηματοδοτήσουν αγορές όπλων, ενισχύοντας τις αντίπαλες εμφύλιες συρράξεις.

Μετά από πολλές και θυελλώδεις σχέσεις είναι μαζί με τον Ρώσο μεγιστάνα Βλαντιμίρ Ντορόνιν, ο οποίος της έχει κτίσει ένα οικολογικό παλάτι δισεκατομμυρίων δολαρίων. Θεωρείται ένα από τα πιο πλούσια μοντέλα του κόσμου με τζίρο 9,1 δισ. δρχ. Έχει γράψει και ήδη κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία της. Αγαπάει πολύ τα παιδιά και τα έχει στηρίξει με πολλές δραστηριότητες.



Πολλοί υποστηρίζουν πως είναι οπαδός της "Καμπάλα", του πνευματικού δόγματος που έχει τις ρίζες του στον μυστικιστικό ιουδαϊσμό, όπως και οι σταρ του Χόλιγουντ Ντέμι Μουρ, Άστον Κούτσερ και Μπρίτνεϊ Σπιαρς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ