Ο Νίκος Αλιάγας καλεί τους Γάλλους να ταξιδέψουν στην Ελλάδα!!

Εδώ και μερικές μέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο το βίντεο του Νίκου Αλιάγα, ίσως του διασημότερου έλληνα δημοσιογράφου στο νεανικό κοινό στη Γαλλία! Το βίντεο προσκαλεί, όπως αναφέρεται στον τίτλο ''Nikos Aliagas nous invite à partir en Grèce'', τους Γάλλους να ταξιδέψουν στην χώρα μας γιατί όπως λέει '' δεν φτιάχνουμε την Ευρώπη μέσα σε φακέλους στις Βρυξέλλες με προοπτικές ανάπτυξης 30-40-50 ετών!! Την Ευρώπη την φτιάχνουμε όταν ανταλλάσουμε, όταν ταξιδεύουμε, όταν μοιραζόμαστε...''!!Μεταξύ άλλων λέει πως η Ελλάδα είναι μια φιλόξενη, πολύχρωμη χώρα, πλούσια σε φως και συναισθήματα, με πολλά μέρη να επισκεφτείς.


Εδώ και μερικές μέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο το βίντεο του Νίκου Αλιάγα, ίσως του διασημότερου έλληνα δημοσιογράφου στο νεανικό κοινό στη Γαλλία!

Το βίντεο προσκαλεί, όπως αναφέρεται στον τίτλο ''Nikos Aliagas nous invite à partir en Grèce'', τους Γάλλους να ταξιδέψουν στην χώρα μας γιατί όπως λέει '' δεν φτιάχνουμε την Ευρώπη μέσα σε φακέλους στις Βρυξέλλες με προοπτικές ανάπτυξης 30-40-50 ετών!! Την Ευρώπη την φτιάχνουμε όταν ανταλλάσουμε, όταν ταξιδεύουμε, όταν μοιραζόμαστε...''!!

Μεταξύ άλλων λέει πως η Ελλάδα είναι μια φιλόξενη, πολύχρωμη χώρα, πλούσια σε φως και συναισθήματα, με πολλά μέρη να επισκεφτείς.

Για να δείτε το βίντεο στα γαλλικά πατήστε πάνω στη φωτογραφία

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ