Θάνος Πλεύρης - ΝΔ: ''Όλο το κομματικό κράτος του ΠΑ.ΣΟ.Κ στηρίζει τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α ''

Αποκαλυπτική και με πολλές ειδήσεις ήταν η συζήτηση που είχε στην εκπομπή με ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ η Ειρήνη Νικολοπούλου στο focuswebtv.gr με τον Θάνο Πλεύρη, από την Ν.Δ., την Εύη Καρακώστα, από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α, τον Παναγιώτη Μελά, από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και τον Γεράσιμο Γεωργάτο από την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Στη συζήτηση παρενέβη τηλεφωνικά η δημοσιογράφος του capital.gr Μαρίνα Μανή.

Αποκαλυπτική και με πολλές ειδήσεις ήταν η συζήτηση που είχε στην εκπομπή
με ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ η Ειρήνη Νικολοπούλου στο focuswebtv.gr
με τον Θάνο Πλεύρη, από την Ν.Δ., την Εύη Καρακώστα, από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α,
τον Παναγιώτη Μελά, από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και τον
Γεράσιμο Γεωργάτο από την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
Στη συζήτηση παρενέβη τηλεφωνικά η δημοσιογράφος του capital.gr Μαρίνα Μανή.

ΜΕΡΟΣ Α'
ΜΕΡΟΣ Β'
ΜΕΡΟΣ Γ'

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του Θάνου Πλεύρη ότι «όλο το κομματικό κράτος του ΠΑ.ΣΟ.Κ στηρίζει τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α». Παρομοίασε  μάλιστα  τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α σαν το παλιό ΠΑ.ΣΟ.Κ, λέγοντας  ότι θα επαναφέρει  τους μισθούς του δημοσίου εκεί που ήταν πριν το μνημόνιο  και ότι θα κάνει  προσλήψεις .

Από την πλευρά της η βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, Εύη Καρακώστα   δήλωσε ότι το κράτος  πρέπει να επεμβαίνει στο κέρδος που μπορεί να υπάρχει στα διάφορα στάδια παραγωγής και ένα δεύτερο κομμάτι είναι η ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων. 

Ο Παναγιώτης Μελάς  με την σειρά του  αναρωτήθηκε γιατί το ΠΑ.ΣΟ.Κ και η Ν.Δ δεν έκαναν τους έξι μήνες που συγκυβερνούσαν επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου , ενώ  ο Γεράσιμος Γεωργάτος επεσήμανε ότι μπορούμε ακόμα να σχηματίσουμε μια Κυβέρνηση που θα πάρει άμεσα μέτρα για την ανακούφιση των εργαζομένων και ταυτόχρονα θα ξεκινήσει την διαδικασία της επαναδιαπραγμάτευσης.

Η δημοσιογράφος Μαρίνα Μανή ανέφερε ότι η επιλογή του Αντώνη Σαμαρά  να είναι στο ψηφοδέλτιο της περιφέρειας Αττικής έχει να κάνει με τα πολύ χαμηλά ποσοστά που πήρε η Ν.Δ , όχι μόνο στην περιφέρεια αλλά σε ολόκληρη την Αττική στις προηγούμενες εκλογές.




Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ