Η Άννα Μαρία Παπίρη παρουσίασε την «Επανάσταση της Νεότητας» στον Ιανό και όλοι έμαθαν τα πως και γιατί ο τρόπος ζωής μας κρατάει υγιείς και χαρούμενους

Στην κατάμεστη αίθουσα του ΙΑΝΟΥ, έγινε με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου "Η Επανάσταση της Νεότητας" της Δημοσιογράφου-Beauty Editor Άννας Μαρίας Παπίρη, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας.

Στην κατάμεστη αίθουσα του ΙΑΝΟΥ, έγινε με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου "Η Επανάσταση της Νεότητας" της Δημοσιογράφου-Beauty Editor Άννας Μαρίας Παπίρη, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας.


Η εκδήλωση, την οποία συντόνισε ο ηθοποιός και συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας, ξεκίνησε με χαιρετισμούς εκ μέρους των χορηγών του βιβλίου. Από την Ελαΐς και Unilever μίλησε η κ. Γιώτα Τσαναξή Pr Manager για την Dove και η κ. Μαργαρίτα Στεργίου Υπεύθυνη Διατροφής και Επιστημονικής Επικοινωνίας για την Lipton, από την Ορθοβιοτική η κ. Ελεάνα Παπαχαραλάμπους Διευθύνουσα Σύμβουλος και εκ μέρους της Pierre Fabre η κ. Λίνα Φίλη Φαρμακοποιός Διευθύντρια Μάρκετινγκ της Avene .

 0

Στη συνέχεια για την επιστημονική αξία και άμεση καθημερινή χρησιμότητα του βιβλίου μίλησαν ο αναπληρωτής καθηγητής Δερματολογίας κ. Δημήτρης Ρηγόπουλος, ο Διατροφολόγος Διαιτολόγος- Δημήτρης Γρηγοράκης, η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου και ο Εργοφυσιολόγος συνεργάτης της Ορθοβιοτικής κ. Γιώργος Γαϊτάνος, Health Coach.

 

Τον κύκλο των ομιλιών έκλεισε η συγγραφέας του βιβλίου Άννα Μαρία Παπίρη η οποία μεταξύ άλλων παρουσίασε το μήνυμα "I LOVE MY LIFE" ένα νέο concept που θα λειτουργεί ως ομπρέλα για την διάδοση των πρακτικών για καλύτερη ποιότητα ζωής, ευεξία, ομορφιά, καλύτερη υγεία και αντιγήρανση.

 

Στη βραδιά παρεβρέθηκαν πλήθος δημοσιογράφων από το χώρο των περιοδικών και της τηλεόρασης, ειδικοί επιστήμονες από το χώρο της υγείας και ευεξίας, στελέχη διαφημιστικών εταιρειών αλλά και σημαντικά πρόσωπα από τον επιχειρηματικό χώρο, όπως η κα Νίκη Κουτσιανά πρόεδρος της Apivita, η υπεύθυνη επικοινωνίας της Loreal κα Μαρία Μηλιού, η κα Κατερίνα Τράκα από τις δημόσιες σχέσεις του KORRES, η κ. Ελενα Αθανασοπούλου Marketing Director της Douni Health Products επίσης ένας από τους χορηγούς του βιβλίου, ο κ. Πέτρος Γιαλούρης γενικός διευθυντής της Pierre Fabre Hellas, η κα Μαρία Μαυρίδου δερματολόγος - διευθύντρια των ιατρικών κέντρων ΝΕΟΤΙΣ, η επιστημονική διευθύντρια των κέντρων Απίσχανσης λόγω Διατροφής κ. Γεωργία Καπόλη.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθυντής της Δερματολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού κ. Ναούμ Χρήστος, η κ.Δέσποινα Κατσώχη γιατρός, Ακτινοθεραπεύτρια Ογκολόγος πρόεδρος της ΜΚΟ ΑΚΟΣ για την ενημέρωση και πρόληψη για το καρκίνο, ο Ιστορικός Τέχνης Γιώργος Πηλιχός, ο αστρολόγος Κώστας Λεφάκης, η ζωγράφος κ. Σόνια Αγγελάκη.


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ