Good news: Mέλισσα από το 1935!!! Αχαρνών το... τελευταίο (;) Ζαχαροπλαστείο της πολύπαθης περιοχής - Ο Χρήστος σερβίρει τον καλύτερο ελληνικό στο μπρίκι - Αποκλειστικό

Μήπως πρέπει να την επισκεφθείτε την Μέλισσα? Mήπως να κριθεί σαν το σινεμά Άστρον πρόσφατα και αυτό το ζαχαροπλαστείο ιστορικο?

Μήπως πρέπει να την επισκεφθείτε την Μέλισσα? Mήπως να κριθεί σαν το σινεμά Άστρον πρόσφατα και αυτό
το ζαχαροπλαστείο ιστορικο?



Ο Χρήστος Τρευλός και η αγαπημένη του γυναίκα Ζωή δεν πτοούνται από την παρακμή της Αχαρνών και παραμένουν στο μικροσκοπικό τους ιστορικό ζαχαροπλαστείο που λειτουργεί απο το 1935.


Κάποτε σερβίριζαν καφέ τον γείτονα ποιητή Τάσο Λειβαδίτη, τις  ηθοποιούς Ταυγέτη και Μαρία Μεταξά ( μαμά του Βουτσά)  τον Χαράλαμπο Γαργανουράκη ( είναι απέναντι από το Κύτταρο).



Αχαρνών 33 και Ηπείρου γωνία ο Χρήστος και η Ζωή εξακολουθούν να φτιάχνουν κρέμα, ρυζόγαλο, γαλακτομπούρεκο και τσουρέκι του ονείρου ενώ πρόσφατα πέρασα και ξετρελλάθηκα με τα αμυγδαλωτά του με μπόλικη κρέμα δηλαδή αυτά που λέμε τώρα macarons.



Πελάτες τους σήμερα είναι κυρίως ξένοι με τους οποίους ο κ Χρήστος έχει εξοικειωθεί και η μόνη προφύλαξη που πήρε είναι να δέσει τα μπουκάλια με τα ποτά του γιατί έχανα μερικά  - μου λέει - όταν έμπαιναν δύο δύο στο μαγαζί...



Απο το 1950 δουλεύει εκεί ο κύριος Χρήστος, πρώτα σαν υπάλληλος του Ευαγγελόπουλου , μετά συνέταιρος και στο τέλος ιδιοκτήτης της ιστορικής πιά Μέλισσας.









Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ