Made In Greece: ERGON Success story – 4 χρόνια μετά: 9 καταστήματα – 3 χώρες -150 συνεργάτες -1300 προϊόντα

Το 2007 ήταν μια ιδέα, ένα όνειρο σαν αυτά που όταν ξυπνάς τσιμπιέσαι για να επανέλθεις. Το 2011 τα πράγματα ήταν κάπως καλύτερα, το ΈΡΓΟΝ άρχισε να προσγειώνεται στην πραγματικότητα,όλοι ήταν πιο χαρούμενοι, αρκετά πιο εξαντλημένοι αλλά και πάλι δεν το ήξεραν πολλοί.

Σήμερα μετά από τέσσερα δημιουργικά και έντονα χρόνια, οι αριθμοί δίνουν τις απαντήσεις, 9 ΈΡΓΟΝ deli & restaurants σε 3 χώρες, 150 περίπου συνεργάτες παραγωγοί, 1300 και πλέον προϊόντα στα ράφια των παντοπωλείων και κατά μέσο όρο 180.000 άνθρωποι τον χρόνο που γεύονται τα πιάτα της. Όλα αυτά οδηγούν την ομάδα του ΈΡΓΟΝ σε μια νέα κατάσταση και μια νέα διεύθυνση

ERGON ΑΓΟΡΑ, Παύλου Μελά 42
Το νέο κατάστημα της εταιρείας ΈΡΓΟΝ με το όνομα Αγορά, άνοιξε τις πόρτες του στο γαστρονομικό κοινό της πόλης τον Ιούνιο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Στα 1000m2 της έκτασης του, στον παλιό κινηματογράφο ΡΙΒΟΛΙ, φιλοξενεί πλέον όχι μόνο τα προϊόντα Ελλήνων παραγωγών στα ράφια του παντοπωλείου,από τα οποία κανείς μπορεί να προμηθευτεί τυριά και αλλαντικά, γλυκά του κουταλιού, βότανα και ζυμαρικά, ελληνικά παγωτά και αλείμματα αλλά και το μεζεδοπωλείο που επιστρέφει φρέσκο και ανανεωμένο με νέα πιάτα αλλά γνώριμες γεύσεις. 

Και τα δύο συνεργάζονται με το ιχθυοπωλείο και το κρεοπωλείο, στα οποία ο καθένας θα μπορεί να βρει τις πιο φρέσκες πρώτες ύλες, το μανάβικο και το 3rd wave coffee σε συνεργασία με την Taf- ένα νέο κίνημα από την Νέα Υόρκη που το ψήσιμο του κόκκου, η ποικιλία του καφέ και η μέθοδος παραγωγής του γίνονται κάτι ιερό σχεδόν ψωνίστικο.

Ο φούρνος προσφέρει καθημερινά φρεσκοψημένα κρουασάν, κεικ και μια μεγάλη ποικιλία από αρτοποιήματα και πίτες σε ένα καθημερινό brunch που στήνεται και καταναλώνεται στον χώρο, φυσικά πάντα σε συνδυασμό με την ποιότητα των προϊόντων ΕΡΓΟΝ (μαρμελάδες, μέλια κλπ).
Στον όροφο της Αγοράς θα διοργανώνονται μαθήματα μαγειρικής και όχι μόνο, εκθέσεις,παρουσιάσεις,γευστικές δοκιμές- συζητήσεις νέων προϊόντων.

Ακόμη τα κουτιά ΕΡΓΟΝ μπορούν να γίνουν το ιδανικό δώρο, ειδικά αν προορίζεται για το εξωτερικό,ο καθένας θα μπορεί να φτιάξει το δικό του gift box με εγγύηση το εξαιρετικό packaging της εταιρείας.

To φαγητό είναι νοστιμότερο όταν το μοιράζεσαι,  δεν είναι τυχαίο το τελευταίο μότο της εταιρείας,μια απόλυτη γαστρονομική εμπειρία που πρέπει να μοιραστεί και να κοινοποιηθεί αφού έτσι είναι καλύτερα.
”ο πελάτης μπορεί να φτιάξει το δικό του φαγητό, να ζήσει τη δική του εμπειρία, με βάση τις ανάγκες του, τις γεύσεις του, τις μνήμες του και την διάθεση του”.

Ο ΣΚΟΠΟΣ της ΕΡΓΟΝ: Να καταφέρει να συγκεντρώσει κάτω από αυτή τη νέα αγορά την φιλοσοφία της και να την μεταδώσει στον κόσμο που αγαπάει την ποιότητα στο φαγητό και τις νέες ιδέες.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ