Ο 2ος κύκλος του πολυβραβευμένου Fargo αποκλειστικά στον OTE TV - Πρεμιέρα στις 24 Νοέμβρη

Το βραβευμένο με Χρυσές Σφαίρες® και Emmy® Fargo ξαναέρχεται στον ΟΤΕ TV με τον 2ο κύκλο σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, με νέο καστ και νέα ‘αληθινή ιστορία’ εγκλήματος. 

Η παγκοσμίως αναγνωρισμένη και πολυαναμενόμενη σειρά κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 24 Νοεμβρίου στις 22.00 στο OTE CINEMA 4HD.  

Ο νέος κύκλος του Fargo μας ταξιδεύει πίσω στο 1979 στο Σιού Φολς, στη Νότια Ντακότα και Λάβερν της Μινεσότα. Ο Λου Σόλβερσον (Πάτρικ Γουίλσον), στρατιωτικός που έχει επιστρέψει από το Βιετνάμ, ερευνά μια υπόθεση όπου εμπλέκονται μία τοπική συμμορία, ένα εγκληματικό συνδικάτο και μία αισθητικός, η Πέγκι Μπλούμκβιστ (Κίρστεν Ντανστ) μαζί με τον σύζυγό της Εντ (Τζέσι Πλίμονς), βοηθό στο τοπικό κρεοπωλείο. Βοηθός του Σόλβερσον στην υπόθεση είναι ο πεθερός του, ο Σερίφης Χανκ Λάρσον (Τεντ Ντάνσον).

Η έρευνα θα οδηγήσει τους δύο άντρες σε ένα σύνθετο παζλ χαρακτήρων: τον δικηγόρο Καρλ Γουέδερς (Νικ Όφερμαν), βετεράνο του πολέμου στην Κορέα και φλύαρο αλκοολικό, τον Τζο Μπούλο (ο 3 φορές βραβευμένος με Emmy Μπραντ Γκάρετ), πρωτοπαλίκαρο του εγκληματικού συνδικάτου του Κάνσας Σίτι, τον βοηθό του και πάντα χαμογελαστό εκτελεστή Μάικ Μίλιγκαν (Μποκίμ Γουντμπάιν). Ο Μπούλο και η ομάδα του έχουν βάλει στο μάτι την τοπική συμμορία Γκέραρντ στο Fargo, επικεφαλής της οποίας είναι η Φλόιντ Γκέραρντ (Τζιν Σμαρτ). Με τον άντρα της ετοιμοθάνατο, η Φλόιντ έχει αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση, προκαλώντας την οργή του -πάντα οξύθυμου- μεγάλου της γιού Ντοντ (Τζέφρι Ντόνοβαν). Ο μεσαίος γιος της οικογένειας, ο μεγαλόσωμος Μπέαρ (Άνγκους Σάμπσον) είναι ο πιο έντιμος, ενώ ο μικρός ο Ράι Γκέραρντ (Κίεραν Κάλκιν) βλέπει τον εαυτό του ως σκληροτράχηλο ενώ στην πραγματικότητα είναι σκύλος που γαβγίζει.

Οι βραβευμένοι με Emmy® executive producers Νόα Χόλεϊ (δημιουργός/ σεναριογράφος/ σκηνοθέτης), Τζόελ και Ίθαν Κόεν, Γουόρεν Λίτλφιλντ και Τζον Κάμερον επιστρέφουν και στον δεύτερο κύκλο. Την παραγωγή του Fargo υπογράφουν η MGM Television και το FX Productions, με την MGM Television ως κύριο στούντιο.    

Ο 1ος κύκλος του Fargo έχει τιμηθεί με το βραβείο 2014 AFI Award, και συγκέντρωσε τον εντυπωσιακό αριθμό των 18 υποψηφιοτήτων στα Emmy® αποσπώντας συνολικά 3 διακρίσεις: Καλύτερη Μίνι-Σειρά, Σκηνοθεσία σε Μίνι-Σειρά (Κόλιν Μπάκσεϊ) και Καλύτερο Καστ Μίνι-Σειράς (Ρέιτσελ Τένερ). Το Fargo επίσης κέρδισε βραβείο Critics’ Choice στην κατηγορία Καλύτερης Μίνι-Σειράς και 5 υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα® αποσπώντας 2 βραβεία: Καλύτερης Ανδρικής Ερμηνείας (Μπίλι Μπομπ Θόρτον) και Καλύτερης Μίνι-Σειράς. 

Ο νέος κύκλος του Fargo θα ολοκληρωθεί σε 10 επεισόδια και θα προβάλλεται κάθε Τρίτη βράδυ στις 22.00 στο ΟΤΕ CINEMA 4HD.

 

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ