Πάμε για τα δώρα μας & για καλούς σκοπούς στα καλύτερα Bazaar των Χριστουγέννων; 

Με άρωμα γιορτής ξεκινούν μερικά από τα πλέον ενδιαφέροντα event της πόλης...

Για μια ακόμη χρονιά διοργανώνεται το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του συλλόγου «Ελπίδα». Στις 26 και στις 27 Νοεμβρίου, από τις 11:00 έως τις 20:00 το απόγευμα στο Theoxenia Palace Hotel θα βρείτε κοσμήματα, είδη δώρων καθώς και κατασκευές και χειροτεχνίες των παιδιών, των γονέων και των εθελοντών. Επιπλέον στο πλαίσιο του Bazaar θα διατίθεται και το καθιερωμένο γούρι του συλλόγου για το 2016. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των δράσεων του συλλόγου. 


Για περισσότερες πληροφορίες 210-7757153

Christmas Market by Politia Tennis Club


To Politia Tennis Club διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά τη Χριστουγεννιάτικη Αγορά του.
Το Σάββατο 12 και τη Κυριακή 13 Δεκεμβρίου από τις 10:00 έως τις 20:00 στις εγκαταστάσεις του θα λειτουργούν 50 μαγαζάκια, όπου θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τα ψώνια για τα Χριστουγεννιάτικά δώρα σας. Παράλληλα στο χώρο θα λειτουργεί παιδότοπος με τον Άγιο Βασίλη να υποδέχεται τους μικρούς του φίλους με δώρα και εκπλήξεις. 
Με τη φετινή εκδήλωση το Politia Tennis Club θα στηρίξει το έργο των: 
· Γιατροί χωρίς Σύνορα 
· Πανελλήνια Ένωση Αγώνος κατά του Νεανικού Διαβήτη 
· Make a Wish

Politia Tennis Club Αριστοτέλους 18, Κηφισιά
Χριστουγεννιάτικο Bazaar Φιλοζωικής Ένωσης Ηλιούπολης


Η Φιλοζωική Ένωση Ηλιούπολης διοργανώνει για Τρίτη χρονιά την εκδήλωση και σας περιμένει το Σάββατο 12
και τη Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στο 1ο Γυμνάσιο – Λύκειο Ηλιούπολης με μια μικρή Χριστουγεννιάτικη Αγορά. Ανάμεσα σε άλλα θα βρείτε διακοσμητικά αντικείμενα, με θέμα τα ζώα συντροφιάς, βιβλία, cd, και φυσικά τα καινούρια μπλουζάκια και μπουφάν του σωματείου. 
Επιπλέον θα έχετε την ευκαιρία να υιοθετήσετε (εικονικά ) κάποιο ζωάκι επιλέγοντας απλώς το ζώο που επιθυμείτε να στηρίξετε οικονομικά και συμπληρώνοντας το έντυπο εικονικής υιοθεσίας. Με το ποσό που θα επιλέξετε, βοηθάτε τα ζώα αυτά να παραμείνουν ασφαλή μέχρι να βρεθεί μια οικογένεια και για αυτά. 
Τέλος στο παζάρι θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διάρκειας για τους συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη. 

1ο Γυμνάσιο/Λύκειο Ηλιούπολης, Γρηγορίου Αυξεντίου 2, Ηλιούπολη, πίσω από την πλατεία 28ης Οκτωβρίου

Πνοή – Χριστουγεννιάτικο Art Bazaar στο ξενοδοχείο Hilton


Το Φιλανθρωπικό σωματείο «Πνοή- Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού»
διοργανώνει στο ξενοδοχείο Hilton Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar με art gifts και αξεσουάρ γνωστών Ελλήνων Καλλιτεχνών σε ειδικές τιμές, ειδικά προσαρμοσμένες για την ημέρα. 
Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου από τις 17:00 έως τις 22:00 στις αίθουσες Thalia Rooms 1&2 θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και να αποκτήσετε έργα από τους Vassiliki, Άγγελος, Πασχάλης (Αγγελίδης ), Φασιανός, Τζερμιάς, Παναγιωτίδης, Φλώρου, Μπένος – Πάλμερ, Μηλιώνης, Ευσταθίου, Ρήνας, Gilda, Αποστολάτου, Παπανικολάου, Πέττας, Γαβαλάς, Λιναρδάκου, Βιοπούλου, Μπακατσή, Μπλιάτσου, Ματαράγκας, Ζήση. 
Θα ακολουθήσει cocktail. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τους σκοπούς του σωματείου.

Ξενοδοχείο Hilton Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 46, Αθήνα 115 28
Χριστουγεννιάτικο Bazaar Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη


Το ετήσιο Bazaar του μουσείου ξεκίνησε το 1998,
με στόχο τη προβολή των εμπορικών δημιουργιών νέων και καταξιωμένων καλλιτεχνών. Εφέτος διοργανώνεται για μια ακόμη χρονιά στις 20, 21 και 22 Νοεμβρίου, από τις 11:00 έως τις 19:00 και μέρος των εσόδων του θα διατεθούν για τα εκπαιδευτικά προγράμματα σχολικών ομάδων. 
Πέρα από τις πολύ ενδιαφέρουσες δημιουργίες ποι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τη μόνιμη έκθεση του μουσείου, οχτώ video που θα παίζονται συνεχόμενα, καθώς και τη περιοδική έκθεση, που λειτουργεί στο χώρο του μουσείου έως τις 15 Δεκεμβρίου «Από τον Δία στη Χιλή».

Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη Καρυατίδων & Καλλισπέρη 12, Ακρόπολη
Stray Care.gr Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Vault


Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου και Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015, από τις 11:00π.μ εως τις 18:00μμ, θα πραγματοποιηθεί το Χmas Bazaar του συλλόγου στον Εναλλακτικό Πολυχώρο Vault. 
Στο πλαίσιο του Bazaar θα μπορέσετε να βρείτε χριστουγεννιάτικα προϊόντα και πρωτότυπα αξεσουάρ, καθώς και πολλές - πολλές γλυκές «αμαρτίες». Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί επίσης από μουσικά και θεατρικά δρώμενα. Ανάμεσα στα υπόλοιπα θα διατίθενται και τα θεματικά αντικείμενα του www.straycare.gr ενώ θα υπάρχουν και διάφορα είδη για τους τετράποδους φίλους σας.

Vault: Μελενίκου 26,Βοτανικός (πλησίον στάση μετρό Κεραμεικός )

Χριστουγεννιάτικο Bazaar από το σύλλογο Φίλοι της Μέριμνας


Οι Φίλοι της Μέριμνας διοργανώνουν το δωδέκατο Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Ζάπειο Μέγαρο, την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 17.00-20.00, το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 10.00-20.00 και την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 10.00-17.00. 
Το Bazaar αποτελεί τη σημαντικότερη πηγή εσόδων της Μέριμνας. Φέτος τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των υπηρεσιών : «Παιδιατρική Ανακουφιστική Φροντίδα στο Σπίτι» και «Συμβουλευτικό Κέντρο Στήριξης στο Πένθος». Οι υπηρεσίες που παρέχει η Μέριμνα είναι δωρεάν και απευθύνονται σε παιδιά, εφήβους και τις οικογένειές τους που πάσχουν από μια σοβαρή και απειλητική για τη ζωή τους ασθένεια, ή βιώνουν την απώλεια αγαπημένου τους προσώπου. 
Προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού, Ολυμπιονίκες και οι ηθοποιοί όπως η Λένα Παπαληγούρα και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης θα δώσουν τη παρουσία τους στο bazaar ενώ για τους μικρούς φίλους θα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες (face painting, παιχνίδια κ.λπ. ) 
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα ανακαλύψετε πρωτότυπα και χρηστικά δώρα, παιχνίδια, σπιτικές μαρμελάδες, γλυκά, γούρια, βιβλία, επώνυμα ρούχα, παπούτσια, τσάντες και κοσμήματα, σε προσιτές τιμές. 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε: Χριστίνα Ποτήρη, «Φίλοι της Μέριμνας»: καθημερινά 9.30-17.00 στο τηλ. 210 6842833

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Σύνταγμα»

Χριστουγεννιάτικο Bazaar και Brunch στο «Γάιδαρο»

Τη Κυριακή 29 Νοεμβρίου η ομάδα των “Stray Dream Team" και ο «Γάιδαρος» διοργανώνουν brunch με guest chef την Ντόρα Φιλίππου και μικρό bazaar με χειροποίητες λιχουδιές και βιβλία. 
Τα έσοδα θα διατεθούν για στειρώσεις, τροφές και περίθαλψη των αδέσποτων γατιών που φροντίζει ο σύλλογος στις γειτονιές της Αθήνας και της Άνδρου.

Gaidaros Skoufa 47-49, 10672 Αθήνα 
Για περισσότερες πληροφορίες: www.facebook.com/events/527253144118256/

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ