Good news: Ο Σπύρος Γαληνός της Λέσβου και ο Γιώργος Καμίνης της Αθήνας στους 15 υποψήφιους για τον τίτλο του "Δήμαρχου του Κόσμου"

Για μια ακόμα σημαντική διάκριση είναι υποψήφιος ο δήμαρχος της Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, καθώς το όνομά του συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 15 φιναλίστ για το βραβείο  του " δημάρχου του Κόσμου".

Μαζί του βρίσκεται στην ίδια λίστα και ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.  Οι 15 υποψήφιοι δήμαρχοί  επελέγησαν από το «CityMayorsFoundation» 

Το εν λόγω βραβείο απονέμεται κάθε δύο χρόνια στον καλύτερο δήμαρχο και η ανάδειξη των νικητών γίνεται μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας.  Ο κόσμος ψηφίζει μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου και ο νικητής θα ανακοινωθεί στο τέλος του Ιανουαρίου 2017. 

Όσοι θέλουν να ψηφίσουν το δήμαρχο Λέσβου μπορούν να στείλουν ένα email  με τίτλο  «Lesbos, Galinos»  και να αιτιολογούν με ένα μικρό κείμενο την επιλογή τους  στο lesbos@worldmayor.com.

Αντίστοιχα, όσοι επιλέγουν το δήμαρχο της Αθήνας  μπορούν να στείλουν ένα e-mail στο athens@worldmayor.com, βάζοντας «Athens, Kaminis» στο θέμα του e-mail, και να γράψουν  γιατί επιλέγουν τον κ. Καμίνη.

Σημειώνεται πως ο δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός βραβεύτηκε πριν λίγες ημέρες με το βραβείο «Ελευθερίας» που δίνει κάθε χρόνο, για πάνω από 50 χρόνια η IRC. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ