Αυτά είναι τα γυναικεία ντυσίματα που ξετρελαίνουν τους άνδρες (Φωτό)

Τσέκαρε ποιες επιλογές έχεις.

Συχνά είναι δύσκολο να ξέρουμε ποια είναι τα γυναικεία στυλ που αρέσουν στους άντρες. Ειδικά αν ρωτήσεις το αγόρι σου την άποψη του θα θεωρήσει την ερώτηση παγίδα και θα προσπαθήσει να σε καθησυχάσει. Ανώνυμα βέβαια πολλοί άντρες έχουν απαντήσει σε ερωτηματολόγια και έτσι φτάνουμε πλέον να ξέρουμε μερικά ντυσίματα που έλκουν το αντίθετο φύλο.

Τα ντυσίματα αυτά μάλιστα είναι πολύ ωραία και καλύπτουν πολλά γυναικεία στυλ από το casual έως το επαγγελματικό ντύσιμο. Οι άντρες έλκονται από τις δυναμικές γυναίκες αλλά αγαπούν και την απλότητα. Δες τα παρακάτω στυλ για να πάρεις ιδέες αλλά και για να δεις τις αντρικές προτιμήσεις.

Τα γυναικεία ντυσίματα που αρέσουν στους άντρες

Ολόσωμη φόρμα

oloswmh forma

Στους άντρες αρέσει το ντύσιμο: καλεσμένη σε γάμο. Μάλιστα δείχνουν προτίμηση στις έξω-πλάτες ολόσωμες φόρμες με δωδεκάποντα όπως φαίνεται από διάφορα ερωτηματολόγια. Δες επίσης 9 Looks για να ξεχωρίσεις αν είσαι καλεσμένη σε καλοκαιρινό γάμο!

Ντύσιμο παραλίας

ntysimo paralias

Εδώ δεν εννοούν το μαγιό αλλά το απλό και casual ντύσιμο της παραλίας που αφήνει την φυσική ομορφιά να ξεχωρίζει.

Το πουκάμισο του

gynaika foraei antriko poukamiso

Είναι γεγονός πως και στην πλειοψηφία των γυναικών αρέσει αυτό, αλλά οι άντρες το βρίσκουν ιδανικό σε μία γυναίκα ειδικά μετά από μία όμορφη βραδιά.

Denim outfit

denim ntysimo

Κάποτε ήταν κατεξοχήν αντρικά αλλά πλέον τα denim μπλουζάκια είναι και δικά μας αγαπημένα. Ο λόγος είναι η άνεση και το απόλυτα casual στυλ. Αυτά τα μπλουζάκια πάνε κυρίως με τζιν και αθλητικά παπούτσια και είναι ιδανικά για πρωινό ντύσιμο.

Κοντά φορέματα

mini forema

Τα φορέματα γενικά βγάζουν μία θηλυκότητα και αυτό αρέσει στους άντρες. Ειδική προτίμηση έχουν στα κοντά φορέματα με ψηλοτάκουνα παπούτσια και ανάλαφρες μπούκλες στα μαλλιά. Με ένα τέτοιο στυλ θα εντυπωσιάσεις πολύ το αγόρι σου και δεν θα παίρνει τα μάτια του από πάνω σου.

Ψηλόμεσα τζιν

psilomeso tzin

Είναι γενικά πολύ στην μόδα τώρα όπως ήταν και την δεκαετία του 80′. Οι άντρες λατρεύουν το πως σχηματίζουν τις γυναικείες καμπύλες τα ψηλόμεσα τζιν. Αν και δεν το περίμενα είναι μέσα στα γυναικεία στυλ που αρέσουν στους άντρες.

Μίνι φούστα

mini fousta

All time classic η μίνι φούστα και -σύμφωνα με το ediva.gr- εντυπωσιάζει τους άντρες για πολλούς λόγους. Σε συνδυασμό με ένα seχy τοπ μπλουζάκι οι άντρες δύσκολα αντιστέκονται. Διάλεξε τα ρούχα σε αποχρώσεις που κολακεύουν τον τόνο της επιδερμίδας σου ή τονίζουν τα μάτια σου.

Απλό και sexy

syndyasmos mpornto leyko
mpornto psilomeso panteloni
leykh pantelona

 

Το μπορντό και το άσπρο κάνουν μία πολύ ωραία αντίθεση αφού το λευκό είναι το χρώμα της αθωότητας και το μπορντό του έντονου πάθους. Αυτή η αντίθεση βρίσκεται στα γυναικεία στυλ που αρέσουν στους άντρες και σίγουρα αρέσει και σε εμάς πολύ.

Τζιν σορτσάκι

tzin sortsaki

Το τζιν σορτσάκι είναι κομμάτι της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας και φοριέται όλη μέρα. Με αυτό μπορείς να κάνεις πολλούς και πολύ ωραίους συνδυασμούς ώστε να το φορέσεις σχεδόν σε όλες τις περιστάσεις. Για πιο ανέμελο look κάνε μία κοτσίδα τα μαλλιά σου στο πλάι.

Κολάν με μπότες

kolan me mpotes

Στα γυναικεία στυλ που αρέσουν στους άντρες περιλαμβάνονται ντυσίματα με κολάν αλλά ειδικότερα κολάν με μπότες. Αυτό πρέπει να μας κάνει όλες πολύ χαρούμενες γιατί πρόκειται για ένα συνδυασμό που μπορεί να κάνει κάθε κοπέλα και να είναι κολακευτικό. Επειδή έρχεται το φθινόπωρο είναι και ένα ντύσιμο πρακτικό.

Ντύσιμο για βραδινή έξοδο

ntysimo gia bradinh eksodo

Με μία pencil φούστα και ένα sexy τοπ το αγόρι σου δεν θα ξεκολλάει τα μάτια του από πάνω σου. Αυτό το στυλ είναι στα top 10 που προτιμούν οι άντρες σε μία γυναίκα. Αν το επιλέξεις συνδύασε το με απλά και minimal κοσμήματα και γόβες.

Κολλητά παντελόνια

epaggelmatiko look

Τα κολλητά παντελόνια είναι κλασσικά και σοφιστικέ και επίσης είναι αρκετά επίσημα. Οι άντρες λατρεύουν να βλέπουν γυναίκες με κολλητά παντελόνια. Αυτό είναι και πολύ θετικό γιατί αν θες να κάνεις ένα επαγγελματικό ντύσιμο αλλά και να βγεις το απόγευμα μία βόλτα με τον σύντροφο σου θα τον ξετρελάνει το στυλ σου.

Swag στυλ

swag ntysimo

Το swag ντύσιμο είναι άνετο και εκπέμπει αυτοπεποίθηση. Είναι από τα γυναικεία στυλ που αρέσουν στους άντρες περισσότερο. Με το δερμάτινο μπουφάν, ψηλά μποτάκια και ένα έντονο βάψιμο μπορείς να απογειώσεις το συγκεκριμένο look.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ