Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Stop στην κακοποίηση των ζώων» φώναξε κατά τη διάρκεια της παράστασής του (Βίντεο)

Για ποιον λόγο το έκανε.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης διαμαρτυρήθηκε για την κακοποίηση των ζώων και δη των γαϊδουριών στη Σαντορίνη, κατά τη διάρκεια της παράστασης «Άγρια Δύση» στην οποία πρωταγωνιστεί .

Ο ηθοποιός κράτησε επί σκηνής ένα πλακάτ στο οποίο έγραφε: «Stop στην κακοποίηση».

Μάλιστα, δημοσίευσε στο Instagram και το σχετικό βίντεο σχολιάζοντας: «Κακοποιήση των ζώων υπάρχει σε όλη την Ελλάδα. Η Σαντορίνη μπορεί να κάνει τη διαφορά. Απομονώνοντας τους ανεγκέφαλους και δείχνοντας την ευγνωμοσύνη και την ανθρωπιά της σε αυτά τα ζώα που τόσα χρόνια τη βοήθησαν να σταθεί. Μιας και το νησί έχει σημαία του τα γαϊδουράκια, ας πρωτοστατήσει στο σταμάτημα κάθε βαρβαρότητας απέναντι στα ιπποειδή. Ας γίνει το νησί ο παράδεισός τους! Και ο τουρισμός θα ωφεληθεί πολύ περισσότερο, πιστεύω!».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κακοποιήση των ζώων υπάρχει σ ολη την Ελλάδα Η Σαντορίνη μπορεί να κάνει την διαφορά. Απομονώνοντας τους ανεγκέφαλους και δείχνοντας την ευγνωμοσύνη και την ανθρωπιά της σ αυτά τα ζώα που τόσα χρόνια την βοήθησαν να στηθεί. Μιάς και το νησί έχει σημαία του τα γαιδουράκια, ας πρωτοστατήσει στο σταμάτημα κάθε βαρβαρότητας απέναντι στα ιπποειδή. Ας γίνει το νησί ο παράδεισος τους!Και ο τουρισμός θα ωφεληθεί πολύ περισσότερο , πιστεύω! @agriadysi @atheridis_thodoris @bessy.malfa @tasos_kontaratos @pinelopiplaka @nikiskiadaresi @olga_skiadaresi #skiadaresis #agriadusi #summertour #stopanimalabuse

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gerasimos_Skiadaresis Official (@gerasimos_skiadaresis) στις

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ