Ο Τούρκος παίκτης Ατακάν στην Κατερίνα Δάλακα: "Είμαι τόσο τυχερός που σε έχω στη ζωή μου" (φώτο)

Οι δυό τους είναι ζευγάρι;

Τι συμβαίνει με την Κατερίνα Δαλάκα και τον Τούρκο συμπαίκτη της στο  Survivor 3, Ατακάν; Είναι δύο καλοί φίλοι ή είναι ζευγάρι; Οι δυό τους υποστηρίζουν το πρώτο αλλά όσοι παρακολουθούσαν το ριάλιτι επιβίωσης είχαν παρατηρήσει ότι η Κατερίνα και ο Ατακάν είχαν έρθει πολύ κοντά.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η νικήτρια του φετινού Survivor, κέρδισε εκτός από το χρηματικό έπαθλο κέρδισε και την καρδιά του συμπαίκτη της. Το τρυφερό μήνυμα του Ατακάν στο Instagram έρχεται να ρίξει "λάδι στη φωτιά" .

Πρόσφατα η Κατερίνα Δαλάκα επισκέφτηκε την Κωνσταντινούπολη και συνάντησε τον Ατακάν που ανέλαβε χρέη ξεναγού. Σήμερα, ο Τούρκος παίκτης του Survivor, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία των δυο τος, γράφοντας ένα τρυφερό μήνυμα για την Κατερίνα Δαλάκα:

«Το άτομο που μου δίδαξε τις αλήθειες της ζωής, που έφερε πολλά όμορφα πράγματα στη ζωή μου, είναι ένα ιδανικό άτομο. Είμαι τόσο τυχερός που σε έχω στη ζωή μου και θα είσαι για πάντα στα βάθη της καρδιάς μου».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katerina Dalaka (@katerina_dalaka) on

Η Κατερίνα Δαλάκα που πριν από λίγες μέρες πόζαρε στην πόλη φορώντας μαντίλα, περιορίστηκε να απαντήσει στο τρυφερό μήνυμα με ένα emoji.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ