Ντόρα Μπακογιάννη: Είμαι πολύ τυχερή- Έχω μια νύφη, την Σία Κοσιώνη, που την καμαρώνω ως γυναίκα, επαγγελματία, μητέρα, σύζυγο (βίντεο)

Τα τρυφερά λόγια της Ντόρας Μπακογιάννη για τη νύφη της...

Η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε στην εκπομπή "Direct" του Alpha με τον Τάκη Χατζή και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση της με τη νύφη της, Σία Κοσιώνη

 

 

 

 

«Είμαι πάρα πολύ τυχερή, γιατί έχω μια καταπληκτική νύφη... Είμαι πάρα πολύ τυχερή, διότι έχω μία νύφη την οποία μόνο καμαρώνω... Και την καμαρώνω πολύ. Την καμαρώνω ως γυναίκα, ως επαγγελματία, ως σύντροφο και ως μάνα... 

 

 

Όταν σας λέω την καμαρώνω, την καμαρώνω πραγματικά. Την βλέπω να βγαίνει στην τηλεόραση και να είναι όμορφη και λαμπερή, την βλέπω με την φόρμα της να παίζει με τον Δημούλη και με όλα τα παιδιά του Κώστα... Είμαι πάρα πολύ τυχερή», είπε η ίδια. 

 

 

 

 

Συμπλήρωσε, επίσης, πως «επειδή είμαι πάρα πολύ τυχερή, προσπαθώ κι εγώ με όποιο τρόπο έχω να της δείξω και την αγάπη μου και την τρυφερότητά μου...».

 

 

Όσο για το αν είναι παρεμβατική στα παιδιά της, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είπε «Βεβαίως μιλάω στα παιδιά μου, παρεμβατική δεν με παίρνει να είμαι γιατί κανένας από τους δύο δεν δέχεται ευκόλως παρεμβάσεις, αλλά ότι θα πω την γνώμη μου, βεβαίως θα την πω». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ