Έτοιμη για να αναλάβει βασιλικά καθήκοντα η Πριγκίπισσα Ελεονώρα της Ισπανίας - Κούκλα η κόρη της Λετίσια στην 30η επέτειο του Ινστιτούτου Θερβάντες (φώτο-βίντεο)

Η όμορφη κόρη της βασίλισσας Λετίσια φαίνεται ότι έχει "κληρονομήσει" το στυλ και τη φινέτσα της μαμάς της

Έτοιμη φαίνεται να είναι η Πριγκίπισσα Ελεονώρα της Ισπανίας να αναλάβει τα βασιλικά της καθήκοντα. Την Τετάρτη 24 Μαρτίου έκανε την πρώτη της, επίσημη εμφάνιση χωρίς τους γονείς της. 

Με εντολή του πατέρα της, βασιλιά Φελίπε, ήταν Πρόεδρος στις εκδηλώσεις για την 30η επέτειο από την ίδρυση του Ινστιτούτου Θερβάντες.

Πρόκειται για ένα ίδρυμα που στοχεύει στην εξάπλωση της διδασκαλίας της ισπανικής γλώσσας, και του αμερικανό -ισπανικού και λατινικού πολιτισμού.

Χαλαρή χαμογελαστή, πίσω από τη μάσκα της,  και όμορφη, η νεαρή πριγκίπισσα βγαίνοντας από το αυτοκίνητο κατευθύνθηκε προς τους επίσημους που περίμεναν να την υποδεχθούν.

 

 

Τον διευθυντή του Ινστιτούτου Θερβάντες , Luis García Montero, και την αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό προεδρίας, Carmen Calvo.

 

 

Προτού προχωρήσει στο κτίριο μαζί τους, για την έναρξη των εκδηλώσεων, η μελλοντική βασίλισσα της Ισπανίας δεν παρέλειψε να χαιρετήσει το συγκεντρωμένο πλήθος, που την υποδέχθηκε με ενθουσιασμό, αναφέρει η Paris Match.

 

 

 

 

Αν και μόλις 15 ετών η Πριγκίπισσα Ελεονώρα φαίνεται ότι αντιμετωπίζει με πολύ σοβαρότητα και ευθύνη τις βασιλικές της υποχρεώσεις.

 

 

 

 

Ακριβώς όπως η μητέρα της, βασίλισσα Λετίσια η Πριγκίπισσα Ελεονώρα, φαίνεται ότι προτιμάει τους Ισπανούς σχεδιαστές και στηρίζει την οικολογική μόδα.

 

 

 

 

 Για την περίσταση, επέλεξε ένα πουά φόρεμα του ισπανικού brand Poete. Το συνδύασε με μαύρες δερμάτινες γόβες.

 

 

Η όμορφη κόρη της βασίλισσας Λετίσια φαίνεται ότι έχει "κληρονομήσει" το στυλ και τη φινέτσα της μαμάς της.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ