Η εγγονή του Σον Κόνερι, Σάσκια είναι στην Ελλάδα για διακοπές - Στο Πόρτο Χέλι με τον πάμπλουτο αρραβωνιαστικό της (φωτό)

Ο παππούς της αγαπούσε πολύ την χώρα μας... 

Την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές επέλεξε και η εγγονή του Σον Κόνερι, Σάσκια και ο ζάμπλουτος αρραβωνιαστικός της, Φίλιπ Μουρ.

 

 

Η χώρα μας είναι ένας τόπος που αγαπήθηκε πολύ από τον ηθοποιό, ο οποίος μάλιστα αγόρασε και σπίτι στο Πόρτο Χέλι. 

 

 

Το ζευγάρι μέσα από τα social media μοιράστηκε φωτογραφίες από τις διακοπές του και διαφήμισε ακόμα περισσότερο τη χώρα μας. 

«Δώστε μου μια λέξη, οποιαδήποτε λέξη, και θα σας δείξω ότι η ρίζα αυτής της λέξης είναι η ελληνική!», γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει τις φωτογραφίες που ανάρτησε στα social media η Σάσκια Κόνερι. 

 

 

 

Eκτός από το Πόρτο Χέλι επισκέφθηκαν και το πανέμορφο νησί των Σπετσών. Είναι από τα πιο κοσμικά ζευγάρια στην Μεγάλη Βρετανία και ήθελαν να έρθουν στην χώρα μας και ειδικότερα στο μέρος που λάτρεψε ο παππούς της, ο θρυλικός Τζειμς Μποντ, Σον Κόνερι.

 

 

 

 

 

 

Ο «θρυλικός Τζέιμς Μποντ» Σον Κόνερι και η σχέση του με την Ελλάδα 

«Ω Θεέ μου, τί απίθανο μέρος…! Γιατί άργησα τόσο να έρθω»: Αυτά τα λόγια αναφώνησε ενθουσιασμένος και συγκινημένος συνάμα, έχοντας σηκώσει τα χέρια ψηλά και κοιτώντας προς τον ουρανό, ο Σον Κόνερι, όταν αντίκρυσε για πρώτη φορά στη ζωή του, από κοντά, τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. Ήταν Ιανουάριος του 2001. Έκτοτε δεν σταμάτησε να την λατρεύει. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ