Σωτήρης Κοντιζάς: «Η γυναίκα μου κάνει παστίτσιο καλύτερα από μένα» - ποιο φαγητό του δεν θα ξαναφάει (βίντεο)

Πάντως πιάστηκε αδιάβαστος στο πώς φτιάχνεται το σπανακόρυζο!

Σε podcast με τον Θέμη Γεωργαντά μίλησε ο Σωτήρης Κοντιζάς με τον διάσημο σεφ να κάνει ένα σχόλιο για τις μαγειρικές ικανότητες της αγαπημένης του σύζυγου Δέσποινας.

«Έχω δει αποσπασματικά μόνο, δηλαδή κάτι που περίμενα να δω πώς έχει γίνει στο μοντάζ» ανέφερε μεταξύ άλλων για το MasterChef ο ένας από τους κριτές του παιχνιδιού μαγειρικής με τον ίδιο να αποκαλύπτει ότι δεν έχει δει τις δύο τελευταίες σεζόν.

«Δεν μαγειρεύω στο σπίτι. Μαγείρεψα πάρα πολύ στην πρώτη καραντίνα και το ευχαριστήθηκα. Η γυναίκα μου κάνει παστίτσιο καλύτερο από εμένα» παραδέχτηκε ακόμα ο Κοντιζάς. 

Πάντως ο ίδιος πιάστηκε αδιάβαστος στο πώς φτιάχνεται το σπανακόρυζο, ενώ αποκάλυψε ακόμα ότι μέσα στην καραντίνα έφτιαξε ριζότο αλλά είχε πολλά αποξηραμένα μανιτάρια και... «μάλλον η Δέσποινα δεν θα ξαναφάει ριζότο με μανιτάρια», όπως είπε χαρακτηριστικά!

Υπενθυμίζεται ότι ο Σωτήρης Κοντιζάς και η σύζυγός του έχουν αποκτήσει μαζί τρια παιδιά: Τον 2χρονο Κέντζι,  την 6χρονη Αριάννα - Τσιχίρο και την μικρότερη της οικογένειας, που γεννήθηκε το Νοέμβριο του 2020.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ