Claudia Schiffer- Matthew Vaugh: 20 χρόνια γάμου - Το νυφικό από τον Valentino που άφησε εποχή (φωτό)


Μπορεί να έχουν κατά καιρούς ακουστεί φήμες για σύννεφα στη σχέση τους, όμως η Κλόντια και ο Μάθιου συμπλήρωσαν πριν από λίγες μέρες 20 χρόνια έγγαμου βίου.

Η νύφη, ένα από τα πιο εμβληματικά μοντέλα της δεκαετίας του '90, φορούσε ένα εντυπωσιακό νυφικό κεντημένο στο χέρι, με πέπλο από φίνα γαλλική δαντέλα, με την υπογραφή του Valentino. Το πριγκιπικό νυφικό αποτέλεσε πηγή έμπνευσης ακόμη και για διάσημες νύφες, όπως τη Νίκολα Πελτζ, συζύγου του Μπρούκλιν Μπέκαμ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eugenia Garavani (@eugeniagaravani)

Την επέτειο των γάμων της Kλόντια και του θυμήθηκε η Eυγενία Γκαραβάνι, ανιψιά του Valentino η οποία ανέβασε εάν στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες. 
 

Λίγες μέρες νωρίτερα η Κλόντια Σίφερ στις 11 Μάϊου ανήμερα των γενεθλίων του σπουδαίου σχεδιαστή του ευχήθηκε χρόνια πολλά ανεβάζοντας επίσης μια φωτογραφία με το νυφικό της. 

H καλλονή ανέβασε την ημέρα των 90ων γενεθλίων του Valentino στο Instagram, μια φωτογραφία από το διαχρονικό νυφικό της και ένα μινι video από τα εντυπωσιακά ρούχα του που έχει φορέσει. Τον ευχαρίστησε μάλιστα για τη μακρόχρονη φιλία τους και για τις υπέροχες αναμνήσεις που έχει από τη συνεργασία τους. 

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ